"> Timp de patru zile lugojenii pot vedea noua Dacia Lodgy la showroom-ul de pe strada Caransebeşului – Redesteptarea

Timp de patru zile lugojenii pot vedea noua Dacia Lodgy la showroom-ul de pe strada Caransebeşului

dacia lodgy 7Modelul Dacia Lodgy a fost lansat oficial pentru presa română miercuri, 6 iunie, în cadrul unui eveniment interactiv derulat cu ajutorul unei transmisiuni video în direct, în cinci mari oraşe din ţară.

dacia lodgy 3Modelul Dacia Lodgy a fost lansat oficial pentru presa română miercuri, 6 iunie, în cadrul unui eveniment interactiv derulat cu ajutorul unei transmisiuni video în direct, în cinci mari oraşe din ţară – Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj şi Timişoara. Lodgy va sosi în toată reţeaua comercială Dacia în perioada 7 – 10 iunie 2012.

Vezi aici toate motorizările şi caracteristicile!

 „La Lugoj, începând de joi, 7 iunie, până duminică, 10 iunie, porţile vor fi deschise pentru oricine doreşte să vadă noul model, dar şi pentru cei care vor să câştige o Dacia Lodgy participând la concursul Găseşte plăcuţa câştigătoare”, ne-a declarat Adrian Serendan, directorul Autoeuropa, concesionarul Dacia din Lugoj.

Pentru acest concurs au fost distribuite 300.000 de pliante care conţin plăcuţe de înmatriculare, acestea putând fi găsite în presa naţională şi în showroom-urile Dacia.

„Pentru a câştiga una dintre cele 3 Dacia Lodgy, lugojenii trebuie să verifice plăcuţa de înmatriculare în zona special amenajată în cadrul showroom-ului nostru”, mai spune Adrian Serendan.

Mai mult decât atât, prin participarea la tombola „Portret de familie”, vizitatorii pot câştiga unul din cele 100 de weekend-uri la volanul unei Dacia Lodgy.

Deşi nu au văzut-o încă într-un showroom, deja 200 de români au comandat maşina. Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil în România începând de la preţul de 9 500 de Euro, cu TVA inclus.

Drive Test Maroc

dacia lodgy 6

dacia lodgy 5

dacia lodgy 1

dacia lodgy 4

dacia lodgy 2

 

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: