- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

The Great Bredsby! Balul Bobocilor la Bredi, călătorie în timp

Mondial [1]Eveniment mult așteptat atât de către elevi, cât și de profesori, Balul Bobocilor de la Colegiul Național ”Coriolan Brediceanu” a avut loc vineri, 5 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj.

Spectacolul a fost unul grandios, ilustrând atmosfera anilor ’20, fiind inspirat de romanul lui Scott Fitzgerald, ”Marele Gatsby”. Sub denumirea ”The Great Bredsby”, evenimentul a devenit pentru câteva ore o fereastră spre o lume a rafinamentului și eleganței.

Cortina s-a deschis pe ritmuri de charleston, scoțând la iveală talentații bobocii, alături de colegii mai mari din clasele a XII-a. Împreună, aceștia au oferit publicului numeros momente frumoase, integrând povestea în contextul unui film de epocă.

La finalul balului au fost acordate mult-așteptatele premii, Bogdan Dumitru cucerind titlul de Mister Originalitate, Silvia Rusu fiind desemnată Miss Originalitate, Eduard Presecan a fost ales Mister Popularitate, iar Timea Petrescu a fost desemnată Miss Popularitate. Pe podium au urcat Mihai Arjoca și Anca Poruțiu pe locul III, Claudiu Brânzan și Andreea Svetlac pe locul II, iar râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au fost adjudecate de Andreea Drumen și Alexandru Crașovan.

Spectacolul a fost prezentat de Patricia Filip și Armand Lesll, scenariul fiind realizat de Darius Stegarița, Lisa Popescu și Teodora Bogoevici. De asemenea, toate clasele de a 12-a au fost implicate în organizare.

Organizatorii au transmis mulțumiri tuturor profesorilor pentru susținerea acordată, dirigintiilor Mihaela Bîna, Adina Lazar și Ramona Dejica, directorului adjunct, Sebastian Gheorghiță, și nu în ultimul rând directorului Aurelian Sima, care, la rândul lui i-a felicitat pe toți cei implicați în desfășurarea Balului Bobocilor, mulțumind celor prezenți în sală pentru comportamentul civilizat și pentru încurajări.