"> Teste utile pentru gimnaştii lugojeni înaintea finalei naționale | Redesteptarea

Teste utile pentru gimnaştii lugojeni înaintea finalei naționale

 Teste utile pentru gimnaştii lugojeni înaintea finalei naționale

Tatiana Isar, antrenoare de gimnastică și soția primului director al Clubul Sportiv Școlar Lugoj, precum și Alina Goreac, prima campioană mondială la gimnastică a României, au fost numele mari care au fost prezente sâmbătă, 5 mai, în Sala sporturilor Francisc Horvath, din cartierul Ștrand, la cea de-a doua ediție a Memorialului Tit Liviu Isar, competiție dedicată omagierii antrenorului de gimnastică, care în 1957 a devenit primul director al CSȘ Lugoj.

Evenimentul organizat de catedra de gim­nastică a CSȘ Lugoj, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Lugoj, Direcției Jude­țe­ne de Sport Timiș și a trei sponsori, a reunit la cele șase aparate (sol, cal, inele, sărituri, paralele și bară) peste 50 de gimnaști de la CSȘ Lugoj, CSȘ Gloria Arad, CSȘ Reșița, CSȘ Sibiu și CSȘ Timișoara.

“Competiția a fost rezervată juniorilor III, nivel I (8-9 ani) și nivel II (10-11 ani) și juniorilor II, nivel III (12-13 ani). La individual compus Mureșan s-a clasat pe primul loc și Kiss pe trei, iar cu echipa de juniori III, nivel I am ocupat prima po­zi­ție. Sperăm să obținem o me­dalie și la finala na­țio­nală. La finalul memorialului toți participanții au primit di­plome de participare, me­da­lii, tricouri și pachete cu dul­ciuri, sucuri și fructe. Competiția a reprezentat un bun concurs de verificare. Am fost onorați de participarea domnelor Tatiana Isar și Alina Goreac”, a explicat profesorul Adrian Me­lean­că, șeful catedrei de gim­nastică a CSȘ Lugoj.

În perioada 17-19 mai la Reșița va avea loc Finala Campiona­tului Național pentru juniori III (8-11 ani), Lugojul fiind r­e­pre­zentat de cinci sportivi.

In­disponibil este Flavian Bol­kiș, care s-a accidentat la memorial, în timpul unui exer­cițiu.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *