- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Temperaturi de vară în toată regula în minivacanţa de 1 Mai. De miercuri revin ploile!

Mondial [1]

 

caniculaSfârşitul de săptămână aduce vreme caldă şi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, vântul va adia plăcut, iar valorile maxime prognozate de meteorologi pentru Lugoj sunt demne de un debut de vară pentru că termometrele vor indica temperaturi de până la 32 de grade Celsius.

canicula

Sfârşitul de săptămână aduce vreme caldă şi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, vântul va adia plăcut, iar valorile maxime prognozate de meteorologi pentru Lugoj sunt demne de un debut de vară pentru că termometrele vor indica temperaturi de până la 32 de grade Celsius.

Vineri vremea va fi caldă şi predominant frumoasă. Temperaturile maxime vor ajunge până la 27 de grade Celsius. În prima zi de week-end, lugojenii vor fi răsfăţaţi de vremea deosebit de caldă, maximele ajungând până la 30 de grade Celsius. Duminică vor fi 27 de grade Celsius, iar luni gradele urcă la 31 de grade Celsius. Cea mai călduroasă şi cea mai frumoasă zi va fi ziua de 1 Mai, când maximele vor atinge 32 de grade Celsius. Observăm că valorile termice sunt mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă şi sunt cuprinse, în general, între 27 şi 32 de grade, temperaturi specifice mai degrabă începutului lunii iulie. De miercuri, însă, vremea se va răci şi vor începe ploile.