Ultima oră

Te simți norocos? 2019 – ce vă aduce noul an, zodie cu zodie

Mondial

Anul 2019 aduce noi speranțe, vise și as­pi­rații. Este o oportunitate de a ne face mai bucuroși și mai concentrați. Înarmați cu argumentele astrologiei, vom anticipa viitorul, în funcție de semnul solar al fiecăruia.

Cu si­gu­ran­ță, aceste predicții sunt fiabile, deoarece se bazează pe citirile din Cer. La finele lui 2019 ”marele male­fic” Saturn se apropie în tranzit de Pluto din Capricorn, eveniment astral cu mari im­pli­ca­ții socio-profesionale.

În astrologia lumească, care guvernează evenimentele mondiale, Saturn în conjuncție cu Pluto reprezintă probleme dure şi radicale ale organizării sociale pe planetă.

Saturn implică restricții și limitări, care servesc ca o barieră în calea progresului până când se fac anumite schimbări sau lecții învățate și când este în asociere cu Pluto, calea de urmat este condiționată de necesitatea unei transformări interioare.

Vor fi trecute prin acest filtru astral organizații mari precum corporațiile mul­ti­na­ți­onale, țările superputere, organizaţiile ONU, NATO, OMS și blocurile comer­ciale.

O întâlnire cu Pluto înseamnă că trebuie să ne confruntăm cu evenimente dureroase și predispuse şi în cele din urmă este asociată cu renașterea și reînnoirea.

Ultima oară când Pluto se mișca prin Capricorn a fost în anii 1762-1778 când a avut loc Revoluția Americană, apoi a venit Declarația lor de Independență.

Alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din Romania 2019 vor marca o renaştere socială a poporului român.

În altă ordine de idei în 2019 ”marele benefic” Jupiter va tranzita Săgetătorul iar efectele lui Jupiter sunt de a ne extinde experiențele, cunoștințele și înțelegerea noastră. Marele benefic Jupiter reprezintă optimism, creștere, generozitate și abundență.

Berbec: decizii și alegeri critice

Stăpânul tău Marte este puternic, și începi anul cu viteză maximă. Acest lucru vă oferă o creștere incredibilă a puterii și vă pune un ton extraordinar pentru restul anului în ceea ce privește scopu­rile și ambițiile.

Cu toate acestea, la începutul lunii octombrie, Marte intră în Balanţă, unde își pierde o parte din puterea sa, astfel încât s-ar putea să nu vă mai simțiți ca fiind spontan, ci condus.

În timpul acestui ciclu, cariera ta necesită decizii și alegeri critice.

Proiectele majore pot deveni fructuoase, iar acest lucru poate fi un moment pentru a câștiga recompensele.

Taur: înflorește iubirea

Anul 2019 va fi foarte fructuos pentru dvs. și pentru cei dragi pentru că există o mare posibilitate pentru a vă promova la locul de muncă sau pentru a obține un profit bun prin afacerea dvs.

Mai mult, studenții pot avea șansa de a pleca în stră­i­nă­tate, de a-și urma studiile superioare, ceea ce va constitui o bună ocazie pentru ei să crească și să se expună.

Viața de familie și problemele afiliate iubirii vor înflori, de asemenea, ca o floare frumoasă într-o grădină. Anul 2019 va fi plăcut și veți putea să îndepliniți sarcini legate de profesia dvs. și unele legate de cele personale, care au fost nerezolvate de ceva timp.

Gemeni: veți întâlni oameni importanți

Vestea bună este că partenerul tău va rămâne întotdeauna cu tine, să te susțină prin beneficii și înflorire, în 2019.

Jupiter va fi sursa de încurajare și un prieten la nevoie, care vă va ajuta în viața voastră personală și profesională.

Acest lucru pare a fi cel mai bun moment pentru a vă mărturisi dragostea față de cineva, deoarece timpul vă va servi cel mai bine și vă va aduce beneficii în luarea deciziilor corecte legate de relații.

Venus își demonstrează din nou influența, veţi întâlni, de asemenea, mulți oameni importanți pe întreaga durată a tranzitării sale, pe măsură ce vă întâlniți cu oameni pe o lungime de undă similară pentru tine.

Rac: gustul succesului

Nativii Rac sunt foarte sentimentali, sensibili și intuitivi prin natura lor, iar viața ta se poate dovedi a fi cu adevărat pro­duc­ti­vă, deoarece chestiunile legate de finanțe, carieră și slujbă vor face un salt pozitiv.

Prin urmare, cei care au un loc de muncă vor fi apreciați și promovați, deoarece munca și capacitățile voastre dure vă vor conduce pe drum și vă vor oferi gustul succesului.

De asemenea, puteți avea șansa de a vă extinde și de a dezvolta afacerea pe o scară mai mare și de a obține o stare de prosperitate. Aura şi mediul din casă vor fi foarte energice, optimiste și vesele, făcându-te să te simți cu atât mai binecuvântat și încântat.

Leu: bani mai mulţi în portmoneu

Leul va avea un an optimist și plin de râvnă, deoarece veți fi plini de încredere și entuziasm, aspecte care se vor reflecta asu­pra executării zilnice a muncii.

Deși anul dvs. precedent nu a fost fructuos, în acest an se va produce o schimbare drastică în situația dvs., una pozitivă. Astfel, performanța dvs. va avea o influență pozitivă asupra statutului dumneavoastră, onoarei și respectului de sine.

De asemenea, vă va spori încrederea, ceea ce vă va face mai productiv și cu bani mai mulţi în portmoneu. În ceea ce privește relația voastră, viața de dragoste va fi plină de afecțiune și căldură, făcându-vă foarte energic atât la nivel fizic, cât și mental.

Fecioara: evitați riscurile financiare

În acest an, ar trebui să evitați orice risc financiar, deoarece nu pare a fi o perioadă bună pentru a face acest lucru.

Perioada august-decembrie 2019 va marca evoluția treptată atât pe plan profesional, cât și personal, o mulțime de oportunități de a crește și de a învăța, dar există și alte lucruri care pot încerca să vă tragă în jos și să vă facă nemulțumiți.

Sunteți mai atrași acum de acei oameni care sunt diferiți, astfel încât au loc noi prietenii și implicații în grup. Dacă căutați un partener, fie călătoriți, fie priviți departe de localitatea obișnuită pentru a găsi o astfel de persoană.

Balanţa: nu puteți mulțumi pe toată lumea

Norocul cu vehiculele, transportul, prin frați și cu industria de comunicații poate fi experimentat în 2019.

Ești mai perceptiv, iar alții sunt mai receptivi la ideile tale. Anul 2019 poate fi o perioadă ocupată pentru învățare și poate fi, de asemenea, o perioadă de stabilire a unui mediu de acasă mai conectat informaţional.

Posibile probleme ţin de banii excesivi cheltuiți pentru îmbunătățirea casei. Evitarea sau evadarea responsabilităților familiei poate fi o problemă. S-ar putea să vreți să mulțumiți prea mulți oameni, iar lucrurile exagerate vă vor epuiza, deoarece se pare că nu există niciodată suficient timp și energie pentru a vă satis­face toate nevoile.

Scorpion: salt imens în carieră

Cariera ta poate face un salt imens și te va bucura, datorită impactului pozitiv al lui Jupiter asupra ta.

În afară de aceasta, există șanse foarte bune pentru tine să te dedici călătoriilor. În acest an, veți obține fructele și beneficiile muncii voastre și eforturile depuse la locul de muncă vor fi luate în considerare. Veți fi admirați, lăudați și respectați pentru munca voastră, ceea ce vă va motiva să faceți mai mult.

Nu există provocări majore în acest an, însă multe planete stau acum în așa-numitele sectoare sociale ale horoscopului tău, încurajând excesul de indulgență.

Săgetător: norocul vostru se va dovedi ghinionul altora

Săgetătorul va fi martorul aportului și al fluxului de oportunități și împrejurări.

Vor exista mai multe șanse în care veți avea posibilitatea să înțelegeți, să învățați, să vă dezvoltați și să implementați acțiunile în consecință, ceea ce va îmbunătăți probabilitatea de a avea succes în ceea ce veţi acţiona.

Datorită tranzitului lui Jupiter, există o posibilitate ca să mergeți pe un pelerinaj la un loc foarte sfânt și sacru aproape de voi. S-ar putea să vă aflați, de asemenea, înclinați spre filosofie sau răsfățați în activități religioase.

Norocul vostru se va dovedi ghinionul altora, adică un şef va ieşi la pensie şi veţi deveni șef, etc.

Capricorn: prudență în chestiunile legate de bani

Deoarece sunteți și o persoană practică și muncitoare, este timpul să vă gândiți la viitorul dumneavoastră. Și amintiți-vă că acțiunea vorbește mai bine decât cuvintele.

Încearcă să te îmbunătățești, să gândești mai rațional și să faci planuri realiste și să ții ochii pe minge, mereu, doar ai pe Pluto şi Saturn la tine în zodie în 2019.

Vrei să cumperi o casă nouă? Sau un birou mai confortabil? Se pare că cele mai neașteptate beneficii se află chiar la colț și puteți câștiga la loterie sau puteți obține o promovare.

Mai ales în chestiunile legate de bani, este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău, deci verifică totul înainte de a face orice fel de investiții.

Întotdeauna amintiți-vă că nu există nici un fel de prânz gratuit. După cum știm, nimic interesant nu este vreodată unilateral.

Vărsător: succes și sprijin din partea prietenilor

Vărsătorul este binecuvântat cu calităţi analitice extraordinare. Această calitate deosebită scoate în evidență expertul de geniu în aceia care transformă otravă în medicină.

Prin efortul lor, Vărsătorii pot să bată orice luptă și să urce pe orice munte și să transforme vremurile grele în situațiile dorite și favorabile.

Nivelul de încredere în sine se pare că tocmai a avut o băutură energizantă! Șansele unei vizite străine par luminoase.

Prietenul la nevoie se cunoaște! Acest proverb se va dovedi a fi ade­vă­rat în viața voastră, deoarece veți obține un sprijin imens de la prietenii voștri.

Peşti: păstrați ochii și inima deschisă!

Sinele tău adevărat va arăta inteligență admirabilă și oamenii te vor lua ca un vârf ascuțit!

Veți putea oferi soluții celorlalți la picătura unei pălării. Te vei simți ca acasă în mediul tău natural și vei lovi cuiul în cap în multe probleme, inclusiv subiecte religioase și intelectuale.

Veți fi ca „Socrate” pentru oamenii din jurul vostru, multe evenimente fără precedent vor avea loc, așa că fiți atenți și păstrați ochii și inima deschisă!

Se spune că lucrurile bune necesită timp să se întâmple și totul nu va fi o bucată de prăjitură.

În acest an vor exista urcușuri și coborâșuri, dar veți fi în măsură să faceți progrese considerabile în multe domenii.

Autor: Petru Gheleșian

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE