- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Tânărul acuzat de tentativă de omor după ce a aruncat o fată din tren, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare

Mondial [1]

mariana aruncata trenÎnalta Curte de Casație și Justiție a emis ultima sentință în dosarul în care Alexandru Aflat a fost acuzat de tentativă de omor după ce a aruncat-o din tren pe o fată pe care o bănuia că are o relație cu soțul surorii sale.

mariana aruncata trenÎnalta Curte de Casație și Justiție a emis ultima sentință în dosarul în care Alexandru Aflat a fost acuzat de tentativă de omor după ce a aruncat-o din tren pe Marian A. (foto) o fată pe care o bănuia că are o relație cu soțul surorii sale.

Dosarul penal pe numele lui Alexandru Aflat a fost deschis în vara anului trecut. Tânărul a fost trimis în judecată pentru tenativă de omor, fiind acuzat că a aruncat-o din trenul care circula pe ruta Lugoj-Margina, pe Mariana A. Potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată, tânărul a agresat-o pe fată pentru că voia să îi apere onoarea surorii sale. Mai exact, tânărul o bănuia pe fată că ar avea o relaţie cu cumnatul lui.

În urma procesului pe fond judecat la Tribunalul Timiş, Alexandru Aflat a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare. În apel sentinţa a fost menţinută, dar procurorii au declarat recurs, care s-a judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Magistrații de aici au menținut sentințele emise de Tribunal și Curtea de Apel, condamnându-l definitive pe tânăr la patru ani de închisoare cu suspendare.