- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Tânăr de 17 ani din Coşteiu, prins la volan pe străzile din Lugoj! Cât a băut inainte

Mondial [1]Un tânăr de doar 17 ani din localitatea Coşteiu a făcut-o lată în această dimineaţă, după ce s-a urcat beat şi fără drept la volanul unei maşini, pe care a condus-o apoi pe străzile din Lugoj. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 1:10 pe strada General Dragalina din oraş, poliţiştii fiind în patrulă normală prin municipiu. Mare le-a fost mirarea când au descoperit cine se afla la volan, agenţii procedând imediat la securizarea maşinii şi la verificarea băiatului.

„Poliţiştii au efectuat verificări în baza de date, stabilind că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 17 ani, din localitatea Coşteiu, judeţul Timiş. Întrucât tânărul emana vapori de alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au declarat poliţiştii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.