- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Sute de amenzi şi zeci de permise reţinute pe drumurile din zona Lugoj – Făget

Mondial [1]

politie rutieraInspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş a hotărât să prelungească şi pentru data de 29 noiembrie, acţiunea care se derulează din 26 noiembrie, sub titulatura „Alege viaţa! Respectă regulile de circulaţie!”.

politie rutiera

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş a hotărât să prelungească şi pentru data de 29 noiembrie, acţiunea care se derulează din 26 noiembrie, sub titulatura „Alege viaţa! Respectă regulile de circulaţie!”.

Poliţiştii vor acţiona, între orele 08.00 – 12.00 şi 15.00 – 19.00 pe aproape toate drumurile judeţene şi naţionale care tranzitează Timişul, în zona de est fiind vizat DN 6, DN 68 A şi D.J 592, către Buziaş.

De la începutul săptămânii, oamenii legii au aplicat 1433 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 174.055 de lei, au reţinut 52 de permise de conducere şi 21 de certificate de înmatriculare.

„În fiecare zi a acţiunii au fost amendaţi cei care nu au respectat prevederile legale privind efectuarea depăşirii, acordarea priorităţii, cei care aveau defecţiuni tehnice la autovehicule sau cei care nu purtau centura de siguranţă”, declara Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt în cadrul I.P.J Timiş.

În zona Lugoj – Făget, bilanţul a fost pe măsura celui înregistrat la nivelul întregului judeţ. Poliţiştii au aplicat peste 200 de contravenţii în valoare de circa 40.000 de lei, au reţinut opt permise de circulaţie şi şapte certificate de înmatriculare constatându-se şi trei infracţiuni la regimul circulaţiei. Majoritatea amenzilor au fost acordate pentru depăşirea vitezei legale şi pentru consum de alcool.