Ultima oră

Supă de usturoi

INGREDIENTE

  • 10 căţei de usturoi
  • 1,5 litri apă
  • 2 cuburi concentrat de legume
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura margarină
  • sare şi piper

PENTRU SERVIT

  • crutoane de casă
  • câteva fire de mărar
  • 1/2 linguriță amidon

PREPARARe
1. Usturoiul se curăţă și se presează. În oala de fiert supa se încinge uleiul și se pune usturoiul la călit, fără a-l lăsa să se rumenească.
2. În acest timp, apa se încălzește și se prepară supa din cele două cuburi de concentrat.
3. Se toarnă supa de legume peste usturoi și se lasă la fiert aproximativ 20 de minute. Amidonul se desface în puţină apă și se toarnă în oală. Se mai lasă la fiert 10 minute.
4. În margarina topita se pun crutoanele la prăjit. Odată supa fiartă, se strecoară, se potriveşte gust cu sare și piper şi se aduce la masă cu crutoane şi mărar.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE