Ultima oră

Supă de roșii

MondialIngrediente (4 porții)

  • 1 kg roșii
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grași
  • boia de ardei iute
  • pătrunjel proaspăt
  • smântână
  • sare

Preparare

Se opăresc roșiile în apă clocotită. Se decojesc, se scoate cotorul și se pasează în blender.

Se pun la fiert într-un litru de apă morcovii rași pe răzătoarea mică și ardeii tocați mărunt. Când sunt aproape fierte se adaugă piureul de roșii. Se mai fierb câteva minute, se presară sare și boia de ardei iute și se oprește focul.

Se servește fierbinte, garnisit cu smântână și pătrunjel.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE