Ultima oră

Supă de ridichi, sfeclă și castraveți

MondialIngrediente (4 porții)

  • 100 g smântână
  • 1 sfeclă roșie mică
  • 6 ridichi roșii
  • 1 dovlecel
  • 4 ouă de prepeliță
  • mărar proaspăt
  • sare

Preparare

Se curăță sfecla și dovlecelul și se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, se pasează în blender împreună cu ridichiile. Piureul obținut se diluează cu smântâna. Dacă este nevoie, se mai adaugă sare.

Se fierb ouăle de prepeliță.

Supa se servește imediat, rece, ornată cu jumătăți de ou și crenguțe de mărar.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE