Ultima oră

Supă de legume

Ingrediente (4 porții)

  • 150 ml pasta de roşii
  • 100 ml ulei
  • 1.5 l apă
  • 150 g fasole verde
  • 50 g orez
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 cartof
  • 1 ardei gras
  • sare
  • pătrunjel

Preparare

Se spală, se curăţă şi se toacă toate legumele.

Într-o oală de 4-5 litri se pune uleiul şi se căleşte ceapa, ţelina şi prazul. Se adaugă toate legumele, se acoperă cu apă cu sare, și după 10 minute și orezul spălat.

Se fierbe supa, acoperită la foc mic, în jur de 20 de minute, până ce legumele şi orezul sunt gata. Se adaugă apoi pasta de roşii, se mai dă într-un clocot şi se stinge focul. Se serveşte cu pătrunjelul tocat.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE