Ultima oră

Supă de ciuperci și smântână

Ingrediente (4 porții)

  • 400 g ciuperci champignion
  • 200 g smântână
  • 100 g unt
  • 100 ml supă de legume
  • 1 gogoșar murat
  • sare
  • piper

Preparare
Se taie ciupercile felii. Se prăjesc în untul încins, până scad.

Se adaugă smântâna, iar tot amestecul se pasează în blender.

Se diluează cu supa de legume, se adaugă gogoșarul tocat mărunt, sarea și piperul și se mai fierb 1 minut.

Se servește fierbinte.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE