Ultima oră

Supă cu orez și cârnați

MondialIngrediente (4 porții)

    • 1000 ml supă de legume
    • 50 g orez
    • 2 cârnați
    • 2 morcovi
    • 1 ceapă
    • 1 ardei gras
    • ulei
    • sare

Preparare

Se taie cârnații rondele. Se toacă legumele mărunt.

Se încing 4 linguri de ulei și se prăjesc cârnații. Se scot după ce s-au rumenit și se pun în ulei legumele tocate și orezul. Se toarnă supa de legume și se lasă la fiert. La final se adaugă bucățile de cârnați prăjiți. Se pune sare după gust.

Se servește fierbinte.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*