"> Suntem pe val! Venită de la malul mării, Medgidia a plecat din Banat fără puncte | Redesteptarea

Suntem pe val! Venită de la malul mării, Medgidia a plecat din Banat fără puncte

 Suntem pe val! Venită de la malul mării, Medgidia a plecat din Banat fără puncte

CSM Lugoj a legat două victorii în primele două jocuri oficiale ale lui 2020, reușind să se impună cu 3-0 pe propriul teren, în meciul cu CS Medgidia.

Formația de la malul mării, una tânără, dar cu două implanturi din străinătate, via Brazilia și Slovenia, plus un transfer extrem de valoros, în pauza competițională, internaționala română Adina Salaoru, și-a propus în acest an un parcurs care să îi asigure un loc și în sezonul viitor în prima ligă. Lucru perfect realizabil, în condițiile în care lotul este unul valoros, chiar dacă fără experiență competițională, dovadă și meciurile reușite în prima parte a sezonului, în care au adunat nouă puncte.

De partea cealaltă, CSM Lugoj, sub presiunea unui rezultat și de clasament și de imagine, partida fiind televizată în direct pe TVR3, a evoluat exact, reușind să recupereze atunci când a fost cazul, dar mai ales să gestioneze eficient finalurile de set. După 72 minute de joc scorul a fost 3-0, pe seturi 25-19, 25-20 și 25-19.

Pentru CSM Lugoj au punctat: Nina Kocic (25), Tamara Ignjic (11 puncte), Andreea Petra (10), Daiana Roman (5 puncte), Diana Balintoni (4 puncte), Laura Petria (4 puncte), Georgiana Popa (3 puncte) și Andra Badiu-Savu (1 punct).

După acest joc, CSM Lugoj ocupă locul V, cu 21 de puncte, la cinci puncte de CSU Belor Galați, care și-a amânat jocul de pe propriul teren și la patru puncte de poziția a IV, ocupată de CSM Târgoviște.

Următoarea partidă a lugojencelor va avea loc sâmbătă, în deplasare la Cluj, cu U NTT Data, sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 14,30.

Redeșteptarea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *