- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Studenții Universității Europene Drăgan din Lugoj, premiați la Sesiunea de Comunicări Științifice SECOSAFT 2016

Mondial [1]Studenții Universității Europene “Drăgan” din Lugoj au participat în perioada 14-16 aprilie la cea de-a XXI ediție a Sesiunii de Comunicări a Cercurilor Știintifice Studențesti cu participare internațională – SECOSAFT 2016, organizată de Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, de unde s-au întors cu trei premii.

Astfel, Claudia Poleac și Ramona Ursu au obținut locul I, Valentina Toderescu, locul II și Costică Beschiu şi Larisa Sîrbu, locul III.

La sesiune au mai participat: Alexandru Szilagy, Elis Bot, Adrian Mihali, Bianca Mihăilescu, Alexandrina Tîmbur, Tatiana Belecci, Claudia Zbercea, Romina Cotruță şi Emanuel Jano.

“Nu m-am așteptat să câștig. E pentru prima oară când particip la o astfel de sesiune și desigur că am avut ce învăța, m-am îmbogățit sufletește. M-au impresionat toate lucrările colegilor, mi-a plăcut foarte mult de toți”, a declarat Claudia Poleac, premiată cu locul I.

Lucrările cu care au participat tinerii au fost înscrise la două secţiuni: Management şi economie, respectiv Drept şi administraţie publică.

“Experiența de la Sibiu s-a dovedit a fi una interesantă și bine venită. Întotdeauna am susținut că e bine să cunoști oameni noi, să schimbi păreri, să vorbești, să asculți,  și în esență să te dezvolți, iar această sesiune de comunicări ne-a făcut pe toți cei care am participat mai bogați, mai încrezători și mai determinați”, a declarat Valentina Toderescu, premiată cu locul II.

La ediţia din acest an a sesiunii de comunicări SECOSAFT 2016 s-au înscris 311 studenţi şi masteranzi ai universităţilor din România, Republica Moldova, Bulgaria și Turkmenistan și au fost elaborate un număr de 212 lucrări științifice.

Autor: Alexandrina Tîmbur