Ultima oră

Retete culinare

Rulou cu carne și cașcaval

Ingrediente (2 porții) 200 g cașcaval 1 piept de pui 2 ouă făină pesmet ulei sare piper Preparare Se taie pieptul de pui în două și se bate bine. Cașcavalul se rade [...]

20 septembrie 2018 // 0 Comments

Omletă cu brânză și șuncă

Ingrediente (4 porții) 300 g brânză telemea 200 g șuncă feliată 6 ouă unt sare piper Preparare Se bat ouăle cu sare și piper. Se toarnă într-o tavă întinsă [...]

13 septembrie 2018 // 0 Comments

Ruladă de fașirt în tavă de chec

Faşirt, şi pe nemţeşte şi pe ungureşte, înseamnă chiftea. Reţeta se găteşte în cuptor, în forma de chec şi e simplu de făcut. Se serveşte cu garnitură de [...]

6 septembrie 2018 // 0 Comments

Ruladă de ciocolată și căpșune

Ingrediente (8 porții) 100 g zahăr 100 g ciocolată neagră 30 g pudră de cacao 300 ml smântână dulce 6 ouă, separate 2 linguri faină 2 linguri lapte Preparare Se [...]

30 august 2018 // 0 Comments

Supă de ridichi, sfeclă și castraveți

Ingrediente (4 porții) 100 g smântână 1 sfeclă roșie mică 6 ridichi roșii 1 dovlecel 4 ouă de prepeliță mărar proaspăt sare Preparare Se curăță sfecla și [...]

23 august 2018 // 0 Comments

Supă de roșii

Ingrediente (4 porții) 1 kg roșii 2 morcovi 2 ardei grași boia de ardei iute pătrunjel proaspăt smântână sare Preparare Se opăresc roșiile în apă clocotită. Se [...]

16 august 2018 // 0 Comments

Rulou cu carne și cașcaval

Ingrediente (2 porții) 200 g cașcaval 1 piept de pui 2 ouă făină pesmet ulei sare piper Preparare Se taie pieptul de pui în două și se bate bine. Cașcavalul se rade [...]

9 august 2018 // 0 Comments

Eclere cu umplutură de căpșuni

Ingrediente (12 bucăți) 200 g căpșuni înghețate 1 pachețel praf de budincă de migdale 350 ml lapte 6 linguri zahăr 30 g unt 1 praf sare 100 g făină 3 ouă 75 g [...]

26 iulie 2018 // 0 Comments

1 2 3 4 5 6 22
CLOSE
CLOSE