Ultima oră

Retete culinare

Drob de vită și porc

Ingrediente (12 porții) 500 g carne tocată de porc 500 g carne tocată de vită 500 g ciuperci 500 g ficat de pui 8 ouă pentru fiert 2 ouă crude 1 ou bătut 5 legături [...]

15 martie 2018 // 0 Comments

Pilaf sârbesc de post

Ingrediente (4 porții) 350 g orez 50 ml ulei 1 ceapă 2 ardei capia roşii 1 ardei verde 1 cutie roşii în bulion 1 mărar sare piper Preparare Ceapa se curăţă, se [...]

8 martie 2018 // 0 Comments

Mușchi de porc cu rondele de cartofi

Ingrediente (6 porții) 250 ml vin alb sec 100 ml ulei de floarea-soarelui 500 g cartofi 1 kg mușchi de porc 2 foi de dafin 1 usturoi 1 legătură pătrunjel verde sare [...]

1 martie 2018 // 0 Comments

Supă de ciuperci și smântână

Ingrediente (4 porții) 400 g ciuperci champignion 200 g smântână 100 g unt 100 ml supă de legume 1 gogoșar murat sare piper Preparare Se taie ciupercile felii. Se [...]

22 februarie 2018 // 0 Comments

Pui cu smântână și maioneză

Ingrediente (2 porții) 200 g smântână 200 g maioneză 200 g măsline rondele 2 cepe 3 căței de usturoi 4 pulpe de pui dezosate mărar proaspăt ulei sare piper [...]

15 februarie 2018 // 0 Comments

Chifteluțe de ciuperci

Ingrediente (8 porții) 500 g ciuperci champignon 1 ou 1 ceapă 3 căței de usturoi pătrunjel proaspăt mărar proaspăt ulei sare piper Preparare Se fierb ciupercile [...]

1 februarie 2018 // 0 Comments

Pui în stil Roman

Ingrediente: 4 bucăți piept de pui si 2 aripioare 1 ardei gras roșu, 1 ardei galben 90 g prosciutto 3 căței de usturoi pisați 200 g roșii tocate 130 ml vin alb 150 ml [...]

25 ianuarie 2018 // 0 Comments

Ciorbă de borboane

Borboane este denumirea folosită de sașii din Ardeal pentru agrișe. Dacă găina este bătrână, obiceiul este să pui în apa în care fierbe o linguriţă de inox, sau [...]

18 ianuarie 2018 // 0 Comments

Supă grecească cu spanac, ou și lămâie

Ingrediente (4 porții) 750 ml supă de pui sau de legume cu conținut scăzut de sare 3 cepe verzi 3 căței de usturoi, zdrobiți 300 g spanac congelat, decongelat și [...]

11 ianuarie 2018 // 0 Comments

1 2 3 4 5 19
CLOSE
CLOSE