Ultima oră

Retete culinare

Rulada din cotlet cu cârnat

Carnea de porc a devenit în ultimul timp unul dintre alimentele cele mai iubite si consumate, în ciuda efectelor dăunătoare. Unele persoane consideră carnea de porc o [...]

9 martie 2015 // 0 Comments

Ruladă de pui cu şuncă şi legume

Este, şi va fi mereu, carnea preferată din care să faci o ruladă bună şi savuroasă. Oricine poate rula ceva în carnea de pui, apoi să o dea la cuptor, să-i adauge [...]

18 februarie 2015 // 0 Comments

Spaghete cu bureţi şi creveţi

Bucătăria italienească este una dintre cele mai creative şi gustoase la nivel internaţional. Cu preparate diverse, de la sofisticate la rustice, italienii au o pasiune [...]

10 februarie 2015 // 0 Comments

Pârjoale umplute

O pârjoală moldovenească nu trebuie să întreacă în lungime o carte de joc, trei degete de dimensiuni normale în lățime și în grosime un index. În exterior [...]

27 ianuarie 2015 // 0 Comments

Gordon Bleu de pui cu cartofi Duchesse

Gordon Bleu este cunoscut de toată lumea, mai puţin cunoscuţi sunt cartofii Duchesse, o garnitură specială pentru anumite preparate. Dovadă a rafinamentului exprimat de [...]

20 ianuarie 2015 // 0 Comments

Ardei umplut cu legume

De data aceasta voi prezenta un preparat de post, uşor şi rapid de făcut. Nu este ceva nemaiîntâlnit sau spectaculos este o reţetă simplă cu ingrediente simple, pe [...]

12 ianuarie 2015 // 0 Comments

Muşchiuleţ de vită cu spanac

Este un preparat mai greu puţin, pentru că muşchiuleţul este o carne mai pretenţioasă, nu e bună nici dacă e făcută prea în sânge şi nici dacă e coaptă sau [...]

15 decembrie 2014 // 0 Comments

Tort de mălai

Coaceţi unul sau două blaturi de mălai după următoarea reţetă: Opăriţi jumătate de kilogram (pentru fiecare blat) de mălai grisat, cu 1 litru de lapte fierbinte, [...]

11 noiembrie 2014 // 0 Comments

Desert cu ciocolată

Ciocolata a fost, dintotdeauna, chinul vieţii mele. Îndrăgostit de dulcele ei robust, am învăţat încă din copilărie să îmi păcălesc părinţii, milog şi [...]

29 octombrie 2014 // 0 Comments

Zamă de grinţaiguri

Să bagi de seamă şi să ai pe masă: – un pui întreg căsăpit cu săcurea; – ale buiezi verzi câte o legătură:, pătrunjel, ţelină, leuştean, mărar. [...]

20 octombrie 2014 // 0 Comments

1 18 19 20 21 22
CLOSE
CLOSE