Ultima oră

Retete culinare

Mâncare de miel picantă

Ingrediente (4 porții) 400 g carne de miel 200 ml suc de roșii 50 g orez 100 ml supă de legume 4 ardei grași 2 ardei iuți 2 ouă ulei sare piper Preparare Se toacă [...]

5 aprilie 2018 // 0 Comments

Tocăniță de miel

Ingrediente (4 porții) 400 g pulpă de miel 200 ml suc de roșii 200 ml vin roșu 4 cepe oțet de mere ulei sare piper Preparare Se porționează carnea, în bucăți mici. [...]

29 martie 2018 // 0 Comments

Burgeri din fasole

Ingrediente (4 porții) Pentru burgeri: 850 g fasole albă fiartă 1 morcov 5 linguri ulei de măsline extra virgin 2 lingurițe pastă de roșii 55 g brânză maturată, [...]

22 martie 2018 // 0 Comments

Drob de vită și porc

Ingrediente (12 porții) 500 g carne tocată de porc 500 g carne tocată de vită 500 g ciuperci 500 g ficat de pui 8 ouă pentru fiert 2 ouă crude 1 ou bătut 5 legături [...]

15 martie 2018 // 0 Comments

Pilaf sârbesc de post

Ingrediente (4 porții) 350 g orez 50 ml ulei 1 ceapă 2 ardei capia roşii 1 ardei verde 1 cutie roşii în bulion 1 mărar sare piper Preparare Ceapa se curăţă, se [...]

8 martie 2018 // 0 Comments

Mușchi de porc cu rondele de cartofi

Ingrediente (6 porții) 250 ml vin alb sec 100 ml ulei de floarea-soarelui 500 g cartofi 1 kg mușchi de porc 2 foi de dafin 1 usturoi 1 legătură pătrunjel verde sare [...]

1 martie 2018 // 0 Comments

Supă de ciuperci și smântână

Ingrediente (4 porții) 400 g ciuperci champignion 200 g smântână 100 g unt 100 ml supă de legume 1 gogoșar murat sare piper Preparare Se taie ciupercile felii. Se [...]

22 februarie 2018 // 0 Comments

Pui cu smântână și maioneză

Ingrediente (2 porții) 200 g smântână 200 g maioneză 200 g măsline rondele 2 cepe 3 căței de usturoi 4 pulpe de pui dezosate mărar proaspăt ulei sare piper [...]

15 februarie 2018 // 0 Comments

Chifteluțe de ciuperci

Ingrediente (8 porții) 500 g ciuperci champignon 1 ou 1 ceapă 3 căței de usturoi pătrunjel proaspăt mărar proaspăt ulei sare piper Preparare Se fierb ciupercile [...]

1 februarie 2018 // 0 Comments

1 2 3 4 18