Ultima oră

Retete culinare

Savarină cu sos de căpșune

Ingrediente (4 porții) – 6 ouă – 7 linguri – zahăr – 3 linguri făină – 7 linguri pesmet Sirop: – 800 ml apă – 200 g zahăr [...]

7 martie 2019 // 0 Comments

Plăcintă cu pește

Ingrediente (20 porții) – 500 g aluat foitaj – 300 g file de șalău sau cod – 200 g ciuperci – 200 g iaurt – 300 g spanac – 1 ou – [...]

14 februarie 2019 // 0 Comments

Ruladă de ciocolată și căpșune

Ingrediente (8 porții) – 100 g zahăr – 100 g ciocolată neagră – 30 g pudră de cacao – 300 ml smântână dulce – 6 ouă, separate – 2 [...]

7 februarie 2019 // 0 Comments

Tocană mexicană

Ingrediente (4 porții) 100 ml supă de legume 100 ml bulion 100 ml ulei 500 g carne tocată de vită 200 g fasole boabe roșie din conservă 3 ardei iuți 2 cepe 4 căței [...]

31 ianuarie 2019 // 0 Comments

Triunghiuri cu nucă rafinate

Ingrediente (40 bucăți) 280 g făină 0.5 praf de copt 250 g zahăr 225 g unt 1 ou grăsime pentru tava de copt 200 g miez de caju 100 g arahide sărate 100 g caise uscate [...]

24 ianuarie 2019 // 0 Comments

Pârjoale marinate de pui

Ingrediente (4 porții) 800 g carne tocată de pui 8 roșii 2 cartofi 2 ardei grași 1 ou 6 căței usturoi pătrunjel proaspăt cimbru proaspăt ulei zahăr oțet de mere [...]

17 ianuarie 2019 // 0 Comments

Rulou cu carne și cașcaval

Ingrediente (2 porții) – 200 g cașcaval – 1 piept de pui – 2 ouă – făină – pesmet – ulei – sare – piper Preparare Se taie [...]

10 ianuarie 2019 // 0 Comments

Supă de roșii

Ingrediente (4 porții) 1 kg roșii 2 morcovi 2 ardei grași boia de ardei iute pătrunjel proaspăt smântână sare Preparare Se opăresc roșiile în apă clocotită. Se [...]

3 ianuarie 2019 // 0 Comments

Plăcintă haiducească

Ingrediente (10 porții) 300 ml lapte 500 g aluat foitaj 200 g ficat de vită sau de porc 200 g carne tocată de vită 2-3 linguri pesmet 2 căței de usturoi 3-4 linguri [...]

13 decembrie 2018 // 0 Comments

1 2 3 4 22
CLOSE
CLOSE