Ultima oră

Retete culinare

Supă de roşii cu pâine şi tarhon

Se crede în mod eronat că sosul de roşii a fost inventat şi folosit de bucătăria italiană ca sos de bază, imediat după ce roşiile au fost aduse din America şi [...]

30 iulie 2015 // 0 Comments

Păstăi cu carne tocată

Arta bucătăriei turceşti este foarte cunoscută în Europa. Ea a fost influenţată mult de varietatea şi anturajul multicultural al Imperiul Otoman. Totuşi, cel mai [...]

23 iulie 2015 // 0 Comments

Supă rece de căpşuni

Căpşunile sunt singurele fructe cu seminţele în exterior. O singură căpşună are în jur de 200 de seminţe. Nu este de mirare că una din ele îţi rămâne între [...]

16 iulie 2015 // 0 Comments

Dovleci umpluţi cu carne

Dovlecelul este una din cele mai bune legume, fiind foarte eficient şi în curele de slabire. Dat fiind faptul că poate fi preparat în mai multe feluri, că are un gust [...]

9 iulie 2015 // 0 Comments

Cremă de rubarbă

Din punct de vedere botanic, rubarba este considerată o legumă, însă deseori este tratată ca fruct, deşi doar uneori este consumată crudă. Poate creşte până la [...]

2 iulie 2015 // 0 Comments

Prăjitura cu mere

Sigur ştiai despre maxima: “Un măr pe zi ţine doctorul departe”. Însă există o mulţime de lucruri interesante despre mere pe care nu le ştiai. Iată câteva [...]

25 iunie 2015 // 0 Comments

Plăcintă cu brânză, mărar şi ciuperci

Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă 300 g brânză de burduf 250 g brânză de vaci 300 ml smântână 1 ou 1 legătură mărar 300 g ciuperci proaspete 1 ceapă mare ( 2 [...]

18 iunie 2015 // 0 Comments

Stifado

Grecia este cunoscută pentru locurile încărcate de istorie, motiv pentru care a fost întotdeauna o destinaţie adorată de turişti. Un alt avantaj al grecilor sunt [...]

4 iunie 2015 // 1 Comment

Mâncare cu năut

Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitaminele B6 şi B9, acid folic, mangan, proteine şi minerale precum fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc. [...]

14 mai 2015 // 0 Comments

Ciorbă de peşte

Ciorba de peşte (ciorbă pescărească) este un preparat rustic şi gustos, care poate fi servit atât rece, cât şi cald. Pentru săptămâna aceasta vă propun o reţetă [...]

21 aprilie 2015 // 0 Comments

1 17 18 19 20 21 22
CLOSE
CLOSE