Ultima oră

Retete culinare

Coaste de porc la tavă

Carnea de porc este unul dintre alimentele cele mai iubite şi consumate, în ciuda efectelor dăunătoare. Unele persoane consideră carnea de porc o alternativă [...]

22 octombrie 2015 // 0 Comments

Cartofi umpluți cu ciuperci

Cartoful nu îngrașă. În ciu­da mitului pe care îl știe toată lu­mea, un studiu publicat în 2009 Jurnalul Britanic de Nu­tri­ție, arată că această legumă este [...]

15 octombrie 2015 // 0 Comments

Tocăniță de ciuperci cu legume

Legumele Și zarzavaturile sunt considerate ca fiind principala sursă de vitamine și minerale care, alături de fructe, contribuie la aportul zilnic al carbohidraților și [...]

8 octombrie 2015 // 0 Comments

Păstrav cu legume

Ingrediente 2 păstrăvi 2 ardei grași co­lorați 300 g ciuperci 1 cea­pă tocată 2 roșii de­pie­li­ța­te, tăiate cubulețe 500 ml a­pă 50 g unt 2 l ulei [...]

24 septembrie 2015 // 0 Comments

Cartofi franțuzești

Ingrediente: 600 g cartofi 4 ouă fierte 150 g smântână 2 ouă 75 g unt 100 g branză, telemea (sau cașcaval – după preferință) sare de mare fin măcinată 1/4 [...]

18 septembrie 2015 // 0 Comments

Lasagna de ciocolată, fără coacere

Ingrediente – 36 biscuiți Oreo (sau obișnuiți, cu cacao) – 250 g brânză dulce – 6 linguri unt topit la bain marie – 350 g frișcă lichidă [...]

10 septembrie 2015 // 0 Comments

Ruladă de curcan cu spanac

Pentru a profita de be­ne­fi­ciile cărnii, trebuie să luăm în con­siderare şi modul de pre­pa­ra­re al acesteia. Primul pas este să îndepărtăm pielea [...]

3 septembrie 2015 // 0 Comments

Salată de cartofi şi ierburi

Vara este prin excelenţă a­no­timpul salatelor şi al le­gu­me­lor. Profită de oferta ge­ne­roa­să din pieţe şi prepară acasă salate delicioase. Una dintre [...]

27 august 2015 // 0 Comments

Salata libaneză Tabouleh

Ce-i aşa deosebit la salata asta? Aş zice pătrunjelul! De ce? Pentru că este extrem de bogat în elemente preţioase pentru organism. 100 grame de pătrunjel [...]

20 august 2015 // 0 Comments

Salata Nicoise

Salata niçoise (pronunţată nisoaz) este o reţetă etalon a oraşului francez Nisa (Nice) şi pune pe masă tot ce are mai bun această zonă în care uscatul [...]

13 august 2015 // 0 Comments

1 16 17 18 19 20 22
CLOSE
CLOSE