Ultima oră

Retete culinare

Cremă de rubarbă

Din punct de vedere botanic, rubarba este considerată o legumă, însă deseori este tratată ca fruct, deşi doar uneori este consumată crudă. Poate creşte până la [...]

2 iulie 2015 // 0 Comments

Prăjitura cu mere

Sigur ştiai despre maxima: “Un măr pe zi ţine doctorul departe”. Însă există o mulţime de lucruri interesante despre mere pe care nu le ştiai. Iată câteva [...]

25 iunie 2015 // 0 Comments

Plăcintă cu brânză, mărar şi ciuperci

Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă 300 g brânză de burduf 250 g brânză de vaci 300 ml smântână 1 ou 1 legătură mărar 300 g ciuperci proaspete 1 ceapă mare ( 2 [...]

18 iunie 2015 // 0 Comments

Stifado

Grecia este cunoscută pentru locurile încărcate de istorie, motiv pentru care a fost întotdeauna o destinaţie adorată de turişti. Un alt avantaj al grecilor sunt [...]

4 iunie 2015 // 1 Comment

Mâncare cu năut

Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitaminele B6 şi B9, acid folic, mangan, proteine şi minerale precum fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc. [...]

14 mai 2015 // 0 Comments

Ciorbă de peşte

Ciorba de peşte (ciorbă pescărească) este un preparat rustic şi gustos, care poate fi servit atât rece, cât şi cald. Pentru săptămâna aceasta vă propun o reţetă [...]

21 aprilie 2015 // 0 Comments

Spaghete carbonara

Denumirea de „carbonara“ vine, cel mai probabil, de la cărbunari, pentru că erau preferatele muncitorilor care petreceau luni de zile în Munţii Apenini lucrând la [...]

31 martie 2015 // 0 Comments

Ruladă de pui

Rulada de pui este un preparat delicios care poate fi servit la cină cu garnitură sau chiar şi la pranz, aşa că încearcă şi tu această reţetă gustoasă. [...]

25 martie 2015 // 0 Comments

Lasagna

Lasagna este unul din cele mai vechi preparate italiene. Reţeta ei era menţionată şi în cărţile de bucate din Roma Antică. Dacă eşti unul din fanii acestei [...]

18 martie 2015 // 0 Comments

Rulada din cotlet cu cârnat

Carnea de porc a devenit în ultimul timp unul dintre alimentele cele mai iubite si consumate, în ciuda efectelor dăunătoare. Unele persoane consideră carnea de porc o [...]

9 martie 2015 // 0 Comments

1 16 17 18 19 20 21
CLOSE
CLOSE