Ultima oră

Retete culinare

Mușchiuleț de porc cu sos de prune

Ingrediente pentru sos: – 2 linguri ulei vegetal – 150 g ceapă tocată – 2 căței usturoi tocați mărunt – 50 g zahăr brun – 70 ml oțet de [...]

3 decembrie 2015 // 0 Comments

Măr copt cu miere și nucă

Pornind de la începuturile lumii, când mărul era „de neatins”, fiind un simbol al cunoaşterii, al binelui şi al răului, şi până la basmele în care era [...]

26 noiembrie 2015 // 0 Comments

Marmeladă de dovleac

Dovleacul este bogat în vitaminele A, B, C, constituie un antioxidant cu proprietăţi deosebite, nu conţine grăsimi saturate și este eficient în menţinerea unui nivel [...]

19 noiembrie 2015 // 0 Comments

Clătite de varză

Ingrediente 250 gr varză albă (tăiată fideluță fină) 1 morcov mic z 3 fire ceapă verde 5-6 fire pătrunjel z 3 ouă 40 gr făină albă (1 lingură cu vârf) sare z [...]

13 noiembrie 2015 // 0 Comments

Pui cu ardei

Ingrediente: 800 gr carne de pui (4 pulpe su­pe­ri­oare) 4 ardei grași (2 roșii, 1 verde în­chis și 1 galben) 1 ceapă mare (cca 200 gr) 5 căței de usturoi 1 [...]

5 noiembrie 2015 // 0 Comments

Friptură de vită la tavă

Carnea este împărțită în două mari categorii: carne albă și carne roșie. Din cea din urmă categorie fac parte carnea de vită și vițel, cea de porc, de mânzat, [...]

29 octombrie 2015 // 0 Comments

Coaste de porc la tavă

Carnea de porc este unul dintre alimentele cele mai iubite şi consumate, în ciuda efectelor dăunătoare. Unele persoane consideră carnea de porc o alternativă [...]

22 octombrie 2015 // 0 Comments

Cartofi umpluți cu ciuperci

Cartoful nu îngrașă. În ciu­da mitului pe care îl știe toată lu­mea, un studiu publicat în 2009 Jurnalul Britanic de Nu­tri­ție, arată că această legumă este [...]

15 octombrie 2015 // 0 Comments

Tocăniță de ciuperci cu legume

Legumele Și zarzavaturile sunt considerate ca fiind principala sursă de vitamine și minerale care, alături de fructe, contribuie la aportul zilnic al carbohidraților și [...]

8 octombrie 2015 // 0 Comments

Păstrav cu legume

Ingrediente 2 păstrăvi 2 ardei grași co­lorați 300 g ciuperci 1 cea­pă tocată 2 roșii de­pie­li­ța­te, tăiate cubulețe 500 ml a­pă 50 g unt 2 l ulei [...]

24 septembrie 2015 // 0 Comments

1 15 16 17 18 19 22
CLOSE
CLOSE