Ultima oră

Retete culinare

Steluțe cu nucă și scorțișoară

Ingrediente: – 4 albușuri – 200 g zahăr pudră – 325 g nucă măcinată – 2 lingurițe scorțișoară pisată   Mod de preparare: Se bat [...]

8 ianuarie 2016 // 0 Comments

Cozonac cu umplutură de mac

INGREDIENTE – 400 g făina – 60 g unt – 50 g zahăr – 1 cub de drojdie de bere – 1 ou – 1 gălbenuș – 125 ml lapte călduț – [...]

23 decembrie 2015 // 0 Comments

Chec cu portocale și cacao

INGREDIENTE – 100 g ciocolată neagră – 100 g coajă de portocale confiată – 2 ouă – 125 g zahăr – 125 g unt – 150 g făină – 1 [...]

17 decembrie 2015 // 0 Comments

Mușchiuleț de porc cu sos de prune

Ingrediente pentru sos: – 2 linguri ulei vegetal – 150 g ceapă tocată – 2 căței usturoi tocați mărunt – 50 g zahăr brun – 70 ml oțet de [...]

3 decembrie 2015 // 0 Comments

Măr copt cu miere și nucă

Pornind de la începuturile lumii, când mărul era „de neatins”, fiind un simbol al cunoaşterii, al binelui şi al răului, şi până la basmele în care era [...]

26 noiembrie 2015 // 0 Comments

Marmeladă de dovleac

Dovleacul este bogat în vitaminele A, B, C, constituie un antioxidant cu proprietăţi deosebite, nu conţine grăsimi saturate și este eficient în menţinerea unui nivel [...]

19 noiembrie 2015 // 0 Comments

Clătite de varză

Ingrediente 250 gr varză albă (tăiată fideluță fină) 1 morcov mic z 3 fire ceapă verde 5-6 fire pătrunjel z 3 ouă 40 gr făină albă (1 lingură cu vârf) sare z [...]

13 noiembrie 2015 // 0 Comments

Pui cu ardei

Ingrediente: 800 gr carne de pui (4 pulpe su­pe­ri­oare) 4 ardei grași (2 roșii, 1 verde în­chis și 1 galben) 1 ceapă mare (cca 200 gr) 5 căței de usturoi 1 [...]

5 noiembrie 2015 // 0 Comments

Friptură de vită la tavă

Carnea este împărțită în două mari categorii: carne albă și carne roșie. Din cea din urmă categorie fac parte carnea de vită și vițel, cea de porc, de mânzat, [...]

29 octombrie 2015 // 0 Comments

1 15 16 17 18 19 22
CLOSE
CLOSE