Ultima oră

Retete culinare

Mâncare cu năut

Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitaminele B6 şi B9, acid folic, mangan, proteine şi minerale precum fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc. [...]

14 mai 2015 // 0 Comments

Ciorbă de peşte

Ciorba de peşte (ciorbă pescărească) este un preparat rustic şi gustos, care poate fi servit atât rece, cât şi cald. Pentru săptămâna aceasta vă propun o reţetă [...]

21 aprilie 2015 // 0 Comments

Spaghete carbonara

Denumirea de „carbonara“ vine, cel mai probabil, de la cărbunari, pentru că erau preferatele muncitorilor care petreceau luni de zile în Munţii Apenini lucrând la [...]

31 martie 2015 // 0 Comments

Ruladă de pui

Rulada de pui este un preparat delicios care poate fi servit la cină cu garnitură sau chiar şi la pranz, aşa că încearcă şi tu această reţetă gustoasă. [...]

25 martie 2015 // 0 Comments

Lasagna

Lasagna este unul din cele mai vechi preparate italiene. Reţeta ei era menţionată şi în cărţile de bucate din Roma Antică. Dacă eşti unul din fanii acestei [...]

18 martie 2015 // 0 Comments

Rulada din cotlet cu cârnat

Carnea de porc a devenit în ultimul timp unul dintre alimentele cele mai iubite si consumate, în ciuda efectelor dăunătoare. Unele persoane consideră carnea de porc o [...]

9 martie 2015 // 0 Comments

Ruladă de pui cu şuncă şi legume

Este, şi va fi mereu, carnea preferată din care să faci o ruladă bună şi savuroasă. Oricine poate rula ceva în carnea de pui, apoi să o dea la cuptor, să-i adauge [...]

18 februarie 2015 // 0 Comments

Spaghete cu bureţi şi creveţi

Bucătăria italienească este una dintre cele mai creative şi gustoase la nivel internaţional. Cu preparate diverse, de la sofisticate la rustice, italienii au o pasiune [...]

10 februarie 2015 // 0 Comments

Pârjoale umplute

O pârjoală moldovenească nu trebuie să întreacă în lungime o carte de joc, trei degete de dimensiuni normale în lățime și în grosime un index. În exterior [...]

27 ianuarie 2015 // 0 Comments

Gordon Bleu de pui cu cartofi Duchesse

Gordon Bleu este cunoscut de toată lumea, mai puţin cunoscuţi sunt cartofii Duchesse, o garnitură specială pentru anumite preparate. Dovadă a rafinamentului exprimat de [...]

20 ianuarie 2015 // 0 Comments

1 14 15 16 17 18
CLOSE
CLOSE