Ultima oră

Retete culinare

Mâncare de năut

Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitaminele B6 și B9, acid folic, mangan, proteine și minerale precum fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru și zinc. [...]

7 aprilie 2016 // 0 Comments

Tocăniță de legume

Ingrediente: – 1/2 kg cartofi – 1 ceapă mică roșie – 200g fasole verde – 200g amestec congelat de legume (mexican) – 1 linguriță boia dulce [...]

31 martie 2016 // 0 Comments

Negresă inimioară

Ingredientele pentru negresa-inimioara 150 grame unt 200 grame zahăr 3 linguri lapte 2-3 linguri cacao miez de nucă 3 ouă 1 esență de vanilie 5 linguri făină 1 [...]

24 martie 2016 // 0 Comments

Curcan la tigaie în sos de ananas

INGREDIENTE 600 de grame de piept de curcan tăiat în bastonașe de 1×10-12 cm. (se poate și piept de pui) 1 conservă de ananas 1 ceapă medie tăiată peștișori 3 cm [...]

17 martie 2016 // 0 Comments

Salată cu pui și portocală

Ingrediente 1 piept de pui (350 g), 2 roșii, 1 castravete, 1 ardei kapia, 1 rucola 1 rodie 1 portocală mare, 2-3 fire ceapă verde, sare de mare, ulei de măsline, sucul de [...]

10 martie 2016 // 0 Comments

Cremă catalană

Ingrediente 500 ml lapte coajă rasă de la 1/2 lămâie coajă rasă de la 1/2 portocală 1 baton scorțișoară (cca 5 cm) 4 gălbenușuri de ou 100 gr zahăr 20 gr amidon [...]

3 martie 2016 // 0 Comments

Păstrăv la cuptor cu legume

Păstrăvul este un pește slab, cu puține calorii, dar cu un conținut ridicat de Omega 3, având efecte benefice pe termen lung asupra organismului. Păstrăvul la cuptor [...]

25 februarie 2016 // 0 Comments

Somon cu broccoli

Atât de gustoasă și plină de nutrienți încât merită sacrificiul. O rețetă ce se prepară în maxim 15 minute, foarte simplă dar foarte gustoasă și sățioasă. [...]

18 februarie 2016 // 0 Comments

Chifteluțe din pește

Peştele este o sursă excelentă de proteine şi acizi graşi Omega 3, care au proprietatea de a reduce nivelul de colesterol, menţin inima sănătoasă şi ajută chiar [...]

11 februarie 2016 // 0 Comments

Piftie de porc

INGREDIENTE – 1/2 cap de porc – 2 picioare de porc – 500 g carne macră de porc – 2 morcovi – 2 cepe – 1 rădăcină țelină – 1 [...]

4 februarie 2016 // 0 Comments

1 14 15 16 17 18 23