Ultima oră

Retete culinare

Salată cu pui și portocală

Ingrediente 1 piept de pui (350 g), 2 roșii, 1 castravete, 1 ardei kapia, 1 rucola 1 rodie 1 portocală mare, 2-3 fire ceapă verde, sare de mare, ulei de măsline, sucul de [...]

10 martie 2016 // 0 Comments

Cremă catalană

Ingrediente 500 ml lapte coajă rasă de la 1/2 lămâie coajă rasă de la 1/2 portocală 1 baton scorțișoară (cca 5 cm) 4 gălbenușuri de ou 100 gr zahăr 20 gr amidon [...]

3 martie 2016 // 0 Comments

Păstrăv la cuptor cu legume

Păstrăvul este un pește slab, cu puține calorii, dar cu un conținut ridicat de Omega 3, având efecte benefice pe termen lung asupra organismului. Păstrăvul la cuptor [...]

25 februarie 2016 // 0 Comments

Somon cu broccoli

Atât de gustoasă și plină de nutrienți încât merită sacrificiul. O rețetă ce se prepară în maxim 15 minute, foarte simplă dar foarte gustoasă și sățioasă. [...]

18 februarie 2016 // 0 Comments

Chifteluțe din pește

Peştele este o sursă excelentă de proteine şi acizi graşi Omega 3, care au proprietatea de a reduce nivelul de colesterol, menţin inima sănătoasă şi ajută chiar [...]

11 februarie 2016 // 0 Comments

Piftie de porc

INGREDIENTE – 1/2 cap de porc – 2 picioare de porc – 500 g carne macră de porc – 2 morcovi – 2 cepe – 1 rădăcină țelină – 1 [...]

4 februarie 2016 // 0 Comments

Pere în sos de vin

Ingrediente: – 4 pere mici și tari (sau două mari, secționate în jumătăți pe lungime) – 1 sticlă de Lacrima lui Ovidiu roșu (sau Porto, Sherry, Marsala [...]

28 ianuarie 2016 // 0 Comments

Mușchiuleț de porc cu sos de prune

Pentru sos: 2 linguri ulei vegetal 150g ceapă tocată 2 căței ustuori tocați mărunt 50g zahăr brun 70ml oțet de orez 70ml sos de roșii/ ketchup 2 linguri sos de soia [...]

22 ianuarie 2016 // 0 Comments

Cozonac cu umplutură de mac

INGREDIENTE – 400 g făină – 60 g unt – 50 g zahăr – 1 cub de drojdie de bere – 1 ou – 1 gălbenuș – 125 ml lapte călduț [...]

15 ianuarie 2016 // 0 Comments

Steluțe cu nucă și scorțișoară

Ingrediente: – 4 albușuri – 200 g zahăr pudră – 325 g nucă măcinată – 2 lingurițe scorțișoară pisată   Mod de preparare: Se bat [...]

8 ianuarie 2016 // 0 Comments

1 14 15 16 17 18 22
CLOSE
CLOSE