Ultima oră

Retete culinare

Somon cu broccoli

Atât de gustoasă și plină de nutrienți încât merită sacrificiul. O rețetă ce se prepară în maxim 15 minute, foarte simplă dar foarte gustoasă și sățioasă. [...]

18 februarie 2016 // 0 Comments

Chifteluțe din pește

Peştele este o sursă excelentă de proteine şi acizi graşi Omega 3, care au proprietatea de a reduce nivelul de colesterol, menţin inima sănătoasă şi ajută chiar [...]

11 februarie 2016 // 0 Comments

Piftie de porc

INGREDIENTE – 1/2 cap de porc – 2 picioare de porc – 500 g carne macră de porc – 2 morcovi – 2 cepe – 1 rădăcină țelină – 1 [...]

4 februarie 2016 // 0 Comments

Pere în sos de vin

Ingrediente: – 4 pere mici și tari (sau două mari, secționate în jumătăți pe lungime) – 1 sticlă de Lacrima lui Ovidiu roșu (sau Porto, Sherry, Marsala [...]

28 ianuarie 2016 // 0 Comments

Mușchiuleț de porc cu sos de prune

Pentru sos: 2 linguri ulei vegetal 150g ceapă tocată 2 căței ustuori tocați mărunt 50g zahăr brun 70ml oțet de orez 70ml sos de roșii/ ketchup 2 linguri sos de soia [...]

22 ianuarie 2016 // 0 Comments

Cozonac cu umplutură de mac

INGREDIENTE – 400 g făină – 60 g unt – 50 g zahăr – 1 cub de drojdie de bere – 1 ou – 1 gălbenuș – 125 ml lapte călduț [...]

15 ianuarie 2016 // 0 Comments

Steluțe cu nucă și scorțișoară

Ingrediente: – 4 albușuri – 200 g zahăr pudră – 325 g nucă măcinată – 2 lingurițe scorțișoară pisată   Mod de preparare: Se bat [...]

8 ianuarie 2016 // 0 Comments

Cozonac cu umplutură de mac

INGREDIENTE – 400 g făina – 60 g unt – 50 g zahăr – 1 cub de drojdie de bere – 1 ou – 1 gălbenuș – 125 ml lapte călduț – [...]

23 decembrie 2015 // 0 Comments

Chec cu portocale și cacao

INGREDIENTE – 100 g ciocolată neagră – 100 g coajă de portocale confiată – 2 ouă – 125 g zahăr – 125 g unt – 150 g făină – 1 [...]

17 decembrie 2015 // 0 Comments

1 14 15 16 17 18 22
CLOSE
CLOSE