Ultima oră

Bucătăria lui Uica

Papricaş de porc cu găluşte

Ingrediente 500 gr pulpă de porc 3 cepe 4 linguri pastă de gogoşari cu roşii 3 căţei de usturoi sare şi piper după gust 2 căni de apă plus o cană de apă când [...]

27 octombrie 2016 // 0 Comments

Vinete umplute cu carne

Ingrediente 3 vinete mici (cca 250 gr. fiecare) 100 gr. cașcaval afumat puțin ulei Umplutura 500 gr. carne tocată (de vită sau mixtă vită+porc) 1 ceapă mare 2 foi [...]

13 octombrie 2016 // 0 Comments

Supă cremă de dovleac și roșii

Ingrediente 1 kg dovleac (cântărit după ce s-a curățat de sâmburi și coajă; am folosit dovleac plăcintar) 1 conservă roșii (de 425 ml) 1 ceapă 3 căței usturoi [...]

6 octombrie 2016 // 0 Comments

Salată de vinete cu ciuperci și ardei copt

Ingrediente 1 kg vinete congelate 3 ardei copti (1 gogoșar + 2 capia) 1 ceapă medie 300 gr ciuperci conservate 1/2 linguriță sare Pentru maioneză: 1 gălbenuș de ou 1 [...]

29 septembrie 2016 // 0 Comments

Plăcintă cu gutui și mere

Gutuia este unul din puținele fructe care are un gust mai bun atunci când e gătit decât în stare crudă. Noi îți propunem să te răsfeți cu o prăjitură cu parfum [...]

22 septembrie 2016 // 0 Comments

Supă cu spanac și pui

O supă gustoasă care va fi pe placul întregii familii. Ingrediente: 50 g parmezan ras, 250 g spanac (baby spanac) tocat, 400 g fasole boabe (din conserva), 1 1/2 [...]

15 septembrie 2016 // 0 Comments

Salata marocană

Ingrediente 3 cartofi fierți o salată verde 500 gr morcov fierți 500 gr roșii 2 castraveți medii 1 adrei gras mare o sfeclă mare, fiartă 200 gr orez fiert o conservă [...]

8 septembrie 2016 // 0 Comments

Ciorbă de peşte

Ingrediente 300 g de biban 300 g de crap 300 g de somn 3 morcovi 2 cepe 2 rădăcini de pătrunjel 1 legătură de pătrunjel 1 lingură de Maggi intensavor legume 1 frunză [...]

1 septembrie 2016 // 0 Comments

Vinete umplute cu orez

Ingrediente Ingrediente 2 porții: 150 gr orez; 2 vinete; 1 ceapă; 1 ardei gras rosu; 2 căței de usturoi; coriandru proaspăt; ardei iute; pătrunjel; zeamă de lămâie; [...]

25 august 2016 // 0 Comments

Papricaș de porc cu găluște

Ingrediente: 500 gr pulpă de porc 3 cepe 4 linguri pastă de gogoșari cu roșii 3 căței de usturoi sare și piper după gust 2 căni de apă plus o cană de apă când [...]

18 august 2016 // 0 Comments

1 2 3 4 5 12
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE