Ultima oră

Bucătăria lui Uica

Ceapă de trei ori

Ceapă umplută cu ceapă Luăm 6 cepe mari (cele mai mari) şi curăţate de foile lor, le opărim uşurel în apă cu sare, oţet şi zahăr. Scopul acestei operaţii este [...]

16 iunie 2014 // 0 Comments

Ficăţei de pui cu smântână

Reţeta zilei de astăzi este una simplă dar infailibilă, adică chiar dacă dai greş la proceduri, în final poţi să o scalzi şi să repari totul cu o sclipire de [...]

29 mai 2014 // 0 Comments

Pui rasol

Când eram mic de nu treceam de marginea mesei şi mă întreba cineva ce vreau să mă fac când o să fiu mare, eu nu răspundeam ca ceilalţi copii că vreau să fiu [...]

20 mai 2014 // 0 Comments

Cremă de verdeţuri

Trăiesc într-un oraş de pustă (câmpie) frumos ca o ceşcuţă cu filigran, liniştit ca somnul unui pruncuţ de şase săptămâni şi plin de oameni lăsaţi de [...]

14 mai 2014 // 0 Comments

Miel fiert în bere

De pe gardul vecinului mi-a sărit în curte un motănel. Sperios şi bălţat, s-a ascuns întâi printre frunzele de sfeclă tolănit la soare, apoi a venit până supt [...]

18 aprilie 2014 // 0 Comments

Drăgăvei cu mamăligă

Zilele trecute am plecat la pădure, ca să caut leurdă. Dar am dat peste Drăgăvei, o holdă întreagă de frunze fragede pe care le-am cules şi mi-am umplut o straiţă [...]

7 aprilie 2014 // 0 Comments

Tăiţei încropiţi

Buna Vestire mi-a îngheţat azi noapte parbrizul şi am curăţat promoroaca făinoasă cu un piaptăn pe post de raşchilă. Ce mi.o fi trebuit să mă dau cu maşina dis [...]

31 martie 2014 // 0 Comments

Pesto de leurda

Anunţat ieri de meteorologii de pe toate canalele televiziunilor din telecomanda mea veche că o să vină ploi mari şi furtuni care scutură floarea din corcoduşi, am [...]

24 martie 2014 // 0 Comments

1 10 11 12
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE