Ultima oră

Steven Ausnit, americanul care a făcut investiţii masive la Lugoj, a primit Cheia Oraşului

Steven Ausnit a primit această distincţie din partea municipalităţii pentru contribuţia la dezvoltarea economică, sportivă și culturală a Lugojului.

MondialSteven Ausnit a fost prezent la Lugoj pentru a participa la Concursul Naţional ”Memoria Holocaustului”, eveniment organizat în perioada 14 – 17 iulie 2014, de către Ministerul Educaţiei Naţionale, Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din Bucureşti “Elie Wiesel”, Memorial Library New York şi Precept Ministries Surduc. Joi, 17 iulie, după festivitatea de premiere, la Centrul Memorial “Max Ausnit”, a avut loc o conferință de presă. Subiectele din cadrul conferinței s-au axat pe concursul desfășurat la Lugoj, s-a discutat despre cât este de important ca elevii să cunoască adevărul despre Holocaust și despre viitoarele acțiuni legate de această temă. După conferință, a avut loc decernarea de către Primarul Lugojului, Francisc Boldea a diplomei și distincției “Cheia Orașului”.

“Astăzi am înmânat Cheia Orașului domnului Steven Ausnit pentru munca depusă, pentru moralitatea dânsului, pentru implicarea în activitățile culturale și în viața comunității noastre. În calitate de primar al municipiului Lugoj nu îmi rămâne decât să-i mulțumesc pentru faptul că s-a oprit la noi, nu-mi rămâne decât să-i urez la cei 90 de ani să-i dea Dumnezeu sănătate, o viață eternă, cum se spune, pentru că o merită din plin prin ceea ce a realizat aici”, a declarat primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea.

Vizibil emoționat, Steven Ausnit a declarat că această distincție este una foarte specială pentru el.

“Pentru mine înseamnă foarte mult acest premiu, nu am mai primit până acum cheia unui oraș. Aceasta este prima și probabil ultima. În viitor, ne dorim să terminăm ceea ce am început cu această parcare și pentru că avem un teren destul de mare, încă ne gândim ce vom face. Dorim să luăm lucrurile treptat, nu vrem să facem prea mult dintr-o dată, fiindcă așa riscăm să nu ajungem la nimic. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am realizat până acum, nu mă așteptam ca lucrurile să decurgă atât de bine. Avem o grămadă de camioane care se opresc aici și sper ca pe viitor să ajungem să avem parcarea plină”, a spus Steven Ausnit.

Steven este fiul lui Max Ausnit, marele industriaş al României din perioada interbelică, poreclit „Regele oţelului”. Steven Ausnit a investit sume foarte importante în Lugoj şi a creat până în acest moment zeci de locuri de muncă.

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

3 Comentarii on Steven Ausnit, americanul care a făcut investiţii masive la Lugoj, a primit Cheia Oraşului

  1. Constantin Codre // 22 martie 2015 at 20:35 // Răspunde

    Daca statul Roman ar fi rotrocedat in natura proprietatile nationalizate de comunisti cred ca astazi Romania ar fi fost cu mult inainte altor tari foste comuniste . Din pacate datorita pasivitatii, naivitatii, necunoasterii si manipularii politice a poporului de catre emanatia politica a revolutiei din 89″, platim cu varf si indesat prin saracire perpetua a romanilor neputinta, nevointa si indolenta acestei emanatii politice care nu urmareste altceva decat propriile interese de capatuire pe spetele statului si poporului, pe care pretind cu multa nesimtire ca le reprezinta .

  2. EZZAT FLORENTINA // 22 martie 2015 at 18:44 // Răspunde

    UN OM DEOSEBIT, INTELIGENT PATRIOT,MILOS, GENEROS,SIMPLU SI CU O FAMILIE DE INVIDIAT. BUNUL DUMNEZEU SA-I OCROTEASCA CU RESPECT EZZAT

  3. O cheie pentru o parcare 🙂

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE