Ultima oră

Steluțe cu nucă și scorțișoară

Ingrediente:

– 4 albușuri

– 200 g zahăr pudră

– 325 g nucă măcinată

– 2 lingurițe scorțișoară pisată

 

Mod de preparare:

Se bat albușurile spumă, apoi se adaugă zahărul și se bat în continuare până se obține o spumă densă.

Se separă 4 linguri de spumă și se pun deoparte, la rece. Se păstrează pentru ornat.

Restul albușului bătut spumă se amestecă cu nu­ca măcinată și scorțișoara. Aluatul obținut se în­tinde într-o foaie groasă de 1 cm, care se aco­pe­ră cu o folie transparentă și se păstrează la rece 2 ore.

Se mai întinde aluatul puțin și se taie în formă de steluțe. Se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc la foc potrivit, 25 minute.

Cu 5 mi­nute înainte de a fi gata se ornează cu albușul păstrat, bătut din nou, dacă s-a lăsat.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE