"> Sprijin pentru copii! Atelier culinar caritabil, la Cămara cu Arome | Redesteptarea

Sprijin pentru copii! Atelier culinar caritabil, la Cămara cu Arome

 Sprijin pentru copii! Atelier culinar caritabil, la Cămara cu Arome

Sărbătoarea Crăciunului se apropie, iar bucuria sosirii acesteia ar trebui să fie îm­păr­tășită de toată lumea. Ju­mă­tatea lunii decembrie a­duce în atenția lugojenilor un eveniment inedit, în ca­drul căruia mai mulți oameni cu suflet mare și-au propus să aducă speranță și celor mai puțin norocoși.

Cu caracter caritabil, ”Bucătărim cu Har și Dar” este organizat de Cămara cu Arome, Fusion of Arts Lugoj și Bunătăți de la Că­suță și va avea loc în zilele de 13 și 14 decembrie, adică vineri și sâmbătă, de la ora 11, la Cămara cu Arome, pe strada Some­șului, nr. 26.

”Pentru secțiunea de Har a evenimentului, vom avea în rolul de chefi ai lui Moș Crăciun bucătarii Mihai Szemeredy, Daniel Constan­tin Oprea și Daniela Do­gea­nu de la Bunătăți de la că­suță Lugoj. În rolul de spi­riduși, elevi ai liceului Li­ceului Tehnologic „Vale­riu Braniste” și elevi din cadrul FOA – Fusion of Arts. Partea de Dar a evenimen­tului este reprezentată de vân­zarea caritabilă. Cu alte cu­vinte, vom avea un ver­ni­saj al copiilor de la C.Ș.E.I. Alexandru Roșca, din Lu­goj, respectiv clasa a IV-a B, reprezentați de doamna pro­fesoară Flora Răducan, ale căror lucrări vor putea fi achi­ziționate în cadrul eve­ni­mentului”, transmit or­ga­nizatorii.

O parte din încasările primite urmează să fie do­nată copiilor din cadrul Asociația Sportivă „Viitorul” Lugoj, pentru a le putea fi asigurată chiria pentru te­re­nul de pre­gătire.

De ase­­menea, do­­na­țiile în ali­mente vor merge către MagicHOME din Timi­șoa­ra, întru ajuto­rarea părinților copiilor bolnavi de cancer.

La eveniment sunt așteptați să participe cât mai mulți lugojeni, pentru a dărui împreună un Crăciun cât mai fericit celor care au nevoie de sprijin.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *