Ultima oră

FOTO – Sportivii lugojeni au fost premiaţi de către Primărie pentru performanţele din acest an

 Premii primarieSportivii lugojeni care au obţinut medalii la campionatele naţionale şi la competiţiile internaţionale, împreună cu antrenorii lor, au fost răsplătiţi anul acesta de către Primărie

Mondial

Premii primarieSportivii lugojeni care au obţinut medalii la campionatele naţionale şi la competiţiile internaţionale, împreună cu antrenorii lor, au fost răsplătiţi anul acesta de către Primărie şi Consiliul Local printr-o festivitate ce a avut loc marţi, 20 decembrie, de ziua Lugojului, cu începere de la orele 16 în Sala de Consiliu din cadrul Primăriei Lugoj. Fondul de premiere de anul acesta a fost de 47.650 lei, mai mic cu aproximativ 10 mii de lei faţă de cel de anul trecut.

Doar de la CSŞ Lugoj au fost premiaţi 45 de sportivi, componenţi ai 6 secţii. Atletismul a avut zece reprezentanţi, care au obţinut medalii la Campionatul Naţional: Kerstin Cristea, Mădălin Bulgăraşu, Adrian Gaşpar, Emanuel Cârpaci, Diana Puşcaşu, Melissa Bolchiş, Andrada Bulgăraşu, Miruna Pricop şi profesorii Adrian Vrudnik şi Adrian Lupulescu.

De la secţia de gimnastică, de departe cea mai de succes a clubului lugojean de juniori, care anul acesta au obţinut în total 38 de medalii la Campionatul Naţional, au fost răsplătiţi următorii sportivi şi antrenori: Andrei Savu, Armando Ciucu, Ionuţ Todor, Victor Bănicioiu, Marian Toda, Octavian Tomescu, Lorenzo Pecie, Alexandru Bănicioiu, Lazăr Crăiniceanu, Rafael Szabo, Alexandru Popescu şi cei trei profesori Adrian Meleancă, Ion Bulacu şi Aurel Muntean.

De la secţia de judo au fost recompensaţi Alexandra Mazilu, Ramona Micula, Alia Voaideş, Ramona Bortoş, Cristian Penişoară, Alma Todorescu, Andreea Iştfan, împreuna cu antrenorii Andreea Olteanu şi Adalbert Batkay.

De la lupte greco-romane a fost premiat sportivul Laurenţiu Macarei, împreună cu antrenorul Avrămuţ Todorescu, iar de la lupte libere- sportivii Cornel Munteanu, Ion Pâslaru, Cristina Rusteac, Andrei Peter şi antrenorii Emil Vanea şi Luca Rădoi.

Secţia de volei a fost reprezentată de trei sportive: Cătălina Bosioc, Eveline Brebeneanu, Maria Matei şi de profesorul Dorin Horvath.

Clubul Sportiv Municipal a avut printre premianţi sportivi şi antrenori de la trei secţii. Cea de gimnastică a fost reprezentată de Vlad Cotuna şi de antrenorul Ioan Boici.

A fost recompensată echipa de volei şi sportiva Irina Alexandru pentru performanţele obţinute la volei pe plajă, dar şi antrenorul Paul Bogdan şi preparatorul fizic Vasile Canea.

Luptătorii de libere, Nicolai Ceban, Anisin Tălămbăţ, Ivan Guidea, Nicolae Cojocaru, Valentin Cimponeriu şi Cristian Ţepeneag, au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute la individual în competiţiile naţionale şi cele internaţionale, iar echipa de lupte libere a fost la rândul ei premiată pentru titlul naţional obţinut în 2011.

De la C.S.H.F. ”Maraton 93” au fost premiaţi sportivii Dorina Vărgatu, Vasile Stoica, Victor Doană, şi Tudor Micu. S-au oferit trei diplome de onoare celor trei cluburi lugojene, CSS, CSM şi C.S.H.F. ”Maraton 93” şi diplome de excelenţă secţiei de lupte libere a CSM Lugoj, secţiei de gimnastică a CSŞ Lugoj, secţiei de volei a CSM, secţiei de tenis de masă a C.S.H.F. Maraton 93 şi preşedinţilor secţiilor de lupte-libere şi volei, Gheorghe Bologa şi Dan Brudiu. Gheorghe Bologa nu a fost însă prezent la festivitate pentru a-şi ridica diploma.

”Suma a fost mai mică decât anul trecut pentru că nu s-a mai desfăşurat Cupa Campionilor Europeni la lupte. Aproape 50 de mii de lei au fost alocaţi pentru premiere, la care se adaugă şi covorul din Sala Ioan Kunst Ghermănescu. Am obţinut multe titluri naţionale pentru un oraş mic şi asta prin strădania sportivilor, a antrenorilor şi a tuturor implicaţi. Din 2008 sportul lugojean a mers într-o direcţie tot mai bună. Poate că nu avem mulţi bani pe care să-i alocăm, dar ne străduim ca şi anul viitor suma alocată premierii sportivilor să fie cel puţin egală cu cea de anul acesta”, a declarat Francisc Boldea, primarul Municipiului Lugoj.

Premii01

Premii02

Premii03

Premii04

Premii05

Premii06

Premii07

Premii08

Premii09

Premii10

Premii11

Premii12

Premii13

Premii14

Premii15

Premii16

Premii17

Premii18

Premii19

Premii20

Premii21

Premii22

Premii23

Premii24

Premii25

Premii26

{jathumbnail off images=”images/Premii_primarie.jpg”}

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE