"> Spitalul Municipal și Primăria promit policlinici la Lugoj – Redesteptarea

Spitalul Municipal și Primăria promit policlinici la Lugoj

 Spitalul Municipal și Primăria promit policlinici la Lugoj

Infrastructura medicală din Lugoj urmează să fie dezvoltată prin reînființarea unei policlinici în municipiul de pe Timiș.

O astfel de facilitate a existat în trecut pe strada Oltului, în palatul Gaspari, aflat acum în proprietatea unui italian.

Planul a fost adus în prim-plan de managerul Spitalului Municipal dr. Teodor Andrei, care a anunțat că intenționează să înființeze o policlinică în pavilionul din subordine, în care a funcționat compartimentul TBC, situat lângă stația de ambulanță.

“În acea clădire, acum se poate face pentru că au apărut soluții pentru dezinfecție radicală. Este nevoie de o policlinică. Urmează să vină cei de la DSP să ne spună ce pași trebuie făcuți și vom putea da drumul la proiect. La parter va fi o policlinică, iar la etaj un compartiment de reabilitare cronici. Policlinica am gândit-o să funcționeze dimineața în cadrul contractului de asigurări cu casa de sănătate, iar după-amiaza vor putea fi cabinete închiriate, cine vrea, în regim cu plată”, a precizat chirurgul Erwin Floroni, managerul spitalului din Lugoj, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Lugoj.

Tot o policlinică vrea și primarul Francisc Boldea, care a anunțat în aceeași zi, la televiziunea locală, că a inițiat discuții cu președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, pentru o policlinică nouă pe terenul de lângă ambulanță.

Leontin Tîrziu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: