"> Spitalul din Lugoj pregătește un nou sistem de acces în unitate – Redesteptarea

Spitalul din Lugoj pregătește un nou sistem de acces în unitate

 Spitalul din Lugoj pregătește un nou sistem de acces în unitate

Spitalul Municipal dr. Teodor Andrei din Lugoj a demarat un proiect prin care va fi reglementat accesul în curtea spitalului și pe secțiile de specialitate.

Se are în vedere interzicerea intrării în curtea spitalului cu mașina, cu excepția angajaților unității spitalicești, dar și limitarea accesului aparținătorilor în spațiile de cazare, pentru a se preveni contaminarea cu agenți patogeni, bac­te­rio­logici și suspensii peri­culoase din mediul exterior.

Lucrările prevăd mutarea punctului de acces-control din fața pavilio­nului central, lângă la­borato­rul de analize me­dicale.

“Actuala clădire a por­tarului din fața pavilionului va fi demolată, iar intrarea va fi destinată doar accesului la Compartimentul Primiri-Ur­gențe, atât pentru ambu­lanțe, cât și pentru aparținători și va fi îngrădită. În fața CPU avem prevăzute locuri de parcare pentru cei care însoțesc pacienții. Personalul spitalului și vizitatorii vor intra pe la poarta de lângă laborator, iar după ora 15 se va restricționa accesul în saloane”, a precizat chirurgul Erwin Floroni, managerul spitalului din Lugoj.

Finalizarea lucrărilor este prevăzută pentru sfârșitul acestui an.

cristi

2 Comments

  • si in spate la pediatrie cu ce se ajunge ???
    distanta este destul de mare pt copii sa mearga pe jos mai vine si iarna

  • Si accesul in saloane al apartinatorilor dupa ora 15 care cam trebuie sa stea langa bolnav pentru supraveghere si eventual de a acorda ajutor pacientului(caci sunt si asemenea cazuri) ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: