"> Spitalul din Lugoj a primit 500.000 de lei pentru reabilitarea unei secţii – Redesteptarea

Spitalul din Lugoj a primit 500.000 de lei pentru reabilitarea unei secţii

 Spitalul din Lugoj a primit 500.000 de lei pentru reabilitarea unei secţii

Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, precum şi alte două unităţi spitaliceşti din România au primit miercuri seara câte 500.000 de lei, sume suplimentare la bugetul Ministerului Sănătăţii pentru anul 2015.

Comisiile reunite au aprobat suplimentarea pentru reabilitarea unor secţii din spitalele din Lugoj, Vatra Dornei şi Negreşti-Oaş, în timp ce bugetul CNAS a rămas la 22,9 miliarde de lei, potrivit Mediafax.

Bugetul Sănătăţii pe 2015 este de 5,48 miliarde de lei, la care se adaugă cele 1,5 milioane de lei suplimentate miercuri, câte 500.000 de lei pentru reabilitarea unei secţii a Spitalului Municipal din Lugoj, judeţul Timiş, pentru reparaţii la Spitalul din Negreşti-Oaş, judeţul Satu-Mare, şi la Spitalul din Vatra Dornei, judeţul Suceava, potrivit aceleiaşi surse.

Banii vor fi alocaţi de la Ministerul Finanţelor Publice. Totodată, parlamentarii au aprobat un amendament privind o redistribuire în cadrul bugetului, astfel că pentru cercetare-dezvoltare-inovare au fost alocate încă 12 milioane de lei.

Citeşte din ziarul Redeşteptarea de marţi, 23 decembrie, ce alţi bani a primit unitatea medicală şi ce secţii urmează să fie reabilitate în anul 2015.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: