- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

„Spitalu’ 9” vine la Lugoj să demonstreze că „Andreea Essca e vinovată pentru tot”

Mondial [1]

 spectacolTrupa de stand up comedy ”Spitalu’ 9” va susţine un spectacol la Lugoj, în cadrul celui mai lung turneu efectuat de vreo trupă de gen în România.

spectacolTrupa de stand up comedy ”Spitalu’ 9” va susţine un spectacol la Lugoj, în cadrul celui mai lung turneu efectuat de vreo trupă de gen în România, turneu care cuprinde nu mai puţin de 107 oraşe.

Reprezentaţia va avea loc luni, 26 martie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj. Spectacolul se numeşte „Andreea Essca e vinovată pentru tot!”.

„Spitalu’ 9” este o trupă de comedie profesionistă fondată în 2005 şi are o experienţă de scenă de peste 1.500 de apariţii live. „Spitalu’ 9” înseamnă Marius Gheorghiu, Cristi Voicu, Doru Ivanov şi managerul Nicu Dragostin.

„Vino să vezi şi să auzi de ce Băsescu are „noroc chior” şi de ce, în România, pe cât eşti mai deştept, pe atât rişti mai mult să rămâi de prost !”, ne îndeamnă membrii trupei.

Pretul unui bilet este de 15/20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru elevi si studenti. Pentru rezervări: fanclubspitalu9_lugoj@yahoo.com sau la telefon 0722347378.