- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Spectacol de modă la Teatrul Municipal Lugoj

Mondial [1]Un moment inedit în cadrul Festivalului Internațional ”Lugoj Clasic” este Fashion Show-ul semnat Amos Midas.

Creatorul de modă Amos Midas va fi prezent în orașul natal, în data de 6 septembrie, la Teatrul Municipal ”Traian Gro­zăvescu” unde va semna o prezentare de modă incendiară și inedită. Evenimentul începe la ora 19, iar Amos Midas promite ”un show cum nu s-a mai văzut”.

Creatorul de modă Amos Midas a îmbrăcat cele mai mari vedete din România, dintre care amintim pe Elena Gheorghe, Alina Eremia, Andreaa Bănică, Andreea Bălăn, Nicole Cherry, Ana Baniciu, Ellie White, Claudia Pavel, Ana Odagiu, Emily Burghelea, Iuliana Doroftei, Nadd Hu, și multe altele.

A apărut în cele mai vizionate emisiuni de divertisment din România: ”Teo Show” – KanalD, ”Neatza cu Răzvan și Dani” – Antena1, ”Prietenii de la 11” – Antena 1, ”Vorbește lumea” – ProTv și multe altele, printre care și ”Paranteze deschise” la televiziunea locală, TenTv.

Amos Midas a fost invitat la show-uri de modă unde a fost distins, primind premii și aprecieri. Anul trecut, de exem­plu, a primit Premiul ”Cel mai bun debut” din cadrul ”City Fashion Week” desfă­șurat la Cluj Napoca. Succesul creațiilor sale se reflectă și în presa de specialitate. Designerul vestimentar Amos Midas este apreciat de cele mai mari publicații și reviste de gen din România: ”Viva”, ”Cosmopolitan”, ”FPM”, ”Touch Magazine” și altele.

Creatorul de modă Amos Midas colaborează cu cei mai mari stiliști din România și este apreciat de critici de modă și designeri vestimentari consacrați, precum criticul de modă Alin Gălățescu și creatoarea de modă Romanița Iovan.