- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Situaţie critică la echipa de volei CSM Lugoj! Fetele au fost la un pas de a nu intra pe teren

Mondial [1]

Echipa CSM Lugoj este la un pas de a se destrăma. Problemele sunt vechi, iar la orizont nu se întrevăd soluţii, voleibalistele sunt cu moralul la pământ şi lipsite de motivaţia de a mai continua.

Conform unor surse din anturajul echipei,  miercuri, înainte de meciul cu Târgovişte au existat câteva stări conflictuale, iar fetele au avut un moment în care au refuzat să mai intre pe teren. La insistenţele staff-ului tehnic, au cedat şi au jucat în continuare, luptând pentru fiecare punct în parte.

Din păcate, componentele echipei sunt într-o situaţie deloc plăcută. Fetele nu mai ştiu la ce să se aştepte şi sunt sătule de promisiuni nerespectate. De trei luni de zile ele nu şi-au primit salariile.

„Până acum două zile am fost directorul CSM-ului şi nu am fost în stare să-mi plătesc echipa şi pur şi simplu am obosit şi m-am plictisit de toate problemele astea. Acum vreau să duc echipa pe locul 7, să luptăm în continuare pentru acest loc. Din punctul meu de vedere ne-am făcut treaba cât am putut de bine şi am luptat cât am putut de mult. Cu regret spun că pentru mine va fi un final de poveste în condiţiile financiare existente, mai ales că nimeni din conducere nu dă semne că ar dori să continue colaborarea cu mine. Pentru mine totul se rezumă la cifre clare nu la declaraţii că am dat şi am făcut”, a declarat Paul Bogdan, antrenorul echipei de volei.