- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Situaţie fără precedent! Campioana şi vicecampioana României la lupte se acuză de mituirea luptătorilor!

Mondial [1]

bologaŞefii secţiilor de lupte de la cluburile din Timişoara şi Lugoj fac acuzaţii grele la câteva zile după terminarea turneului final. bologaŞefii secţiilor de lupte de la cluburile din Timişoara şi Lugoj fac acuzaţii grele la câteva zile după terminarea turneului final. Totul a început după ce antrenorul lugojenilor, Emil Vanea, declara pentru redeşteptarea.ro că îl bănuieşte pe Alexandru Chirtoacă de faptul că nu şi-a apărat corect şansele contra timişoreanului Anatol Buruiană, meci care a decis titlul naţional şi i-a făcut pe lugojeni să nu mai obţină cel de-al cincilea titlu consecutiv.

Lugojeanul Gheorghe Bologa(foto), cel care se ocupă în acest moment de destinele formaţiei din Timişoara, a ţinut o conferinţă de presă în care a declarat că un luptător de la CSM Lugoj, nimeni altul decât Nicolai Ceban, cel care a participat în acest an la Olimpiada de la Londra, ar fi încercat să-l mituiască pe un sportiv al clubului timişorean pentru a ceda meciul echipei Lugojului. “După ce s-a terminat competiţia, sportivii mi-au povestit cum că Nicolai Ceban, luptător pe care eu l-am adus la Lugoj şi care ori de câte ori făcea o declaraţie de presă mulţumea lui Dumnezeu, pentru succesele obţinute, a fost cel care a venit cu bani la unul dintre sportivii noştri, şi anume la Andrei Perpeliţă, câştigătorul categoriei 60 kg”, a afirmat Gheorghe Bologa.

Despre ce sume se discută şi întregul scandal declanşat în urma turneului final, aflaţi mai multe din ediţia tipărită a săptămânalului Redeşteptarea de joi, 23 august.