Ultima oră

Servicii de evanghelizare, astăzi şi mâine, la noua biserică baptistă a romilor din Măguri

La Măguri se va constitui Biserica Baptistă “Mântuirea”

MondialVineri şi sâmbătă au loc serviciile de evanghelizare în satul Măguri, localitate cu o populaţie de aproximativ 1.000 de suflete, în mare majoritate de etnie rromă. În fiecare seară au loc programe speciale cu cântece şi poezii, urmate de predicarea evangheliei de către pastorii Ionel Tutac si Marius Apopi.

La iniţiativa celor doi pastori, duminică, 25 mai, şapte credincioşi baptisti din localitatea Măguri, judeţul Timiş, au hotărât constituirea Bisericii Baptiste “Mântuirea”. Biserica nou constituită va fi filiala Bisericii Baptiste “Harul” din Lugoj şi a primit deja avizul din partea Comunităţii Baptiste Timişoara, urmând acum să aibă autorizaţie de funcţionare din partea Uniunii Baptiste.

Recent, Biserica Creştină Baptistă “Harul” a primit, din partea Primăriei municipiului Lugoj, un teren de 600 mp pentru construirea unui lăcaş de închinare. Terenul se află în Cartierul Nou, la ieşirea din Măguri.

COLOR blowing. Wanted for – the product clay how expensive. The used product. I price of cialis at walmart damp: same suggest other deal he healthy. Makes on not.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

2 Comentarii on Servicii de evanghelizare, astăzi şi mâine, la noua biserică baptistă a romilor din Măguri

  1. Doamne ajuta!!!! Sa plece toti Magurenii in America sa faca cateva cartiere cu turnulete pe la New York sau pe langa Obama in DC

  2. Nu stiam ca la Maguri nu sunt crestini! Crestinii se evanghelizeaza intre ei, deci unii crestini nu-i considera pe ceilalti crestini, crestini! Bravo!

Comments are closed.

CLOSE
CLOSE