Ultima oră

“Second life” – conferinţă creştină la Timişoara pe tema capcanelor internetului

Conferinţa Second Life se adresează tinerilor din Comunitatea Baptistă Timişoara

MondialPastorul Ionel Tuţac va vorbi despre capcanele internetului la o importantă conferinţă creştină. Conferinţa, intitulată sugestiv “Second life” va avea loc la Biserica “Betel” din Timişoara sâmbătă, 10 mai, începând cu ora 9.00. Conferinţa Second Life se adresează tinerilor (14-29 de ani) din Comunitatea Baptistă Timişoara.

“Într-o vreme în care mare parte din viaţa tinerilor este influnenţată de lumea virtuală, dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la consecinţele acestui fapt în viaţa reală. Vom avea două sesiuni în plen, iar vorbitorul invitat va fi Pastorul Rei Abrudan din Cluj, preşedinte organizaţiei Noua Speranţă, România. De asemenea vom avea şi şase ateliere de lucru moderate de pastori din Comunitatea Timişoara”, a declarat pastorul Remus Runcan, care a realizat o serie de sondaje şi statistici relevante asupra timpului petrecut de tineri pe reţelele de socializare în detrimentul orelor de studiu laic sau religios.

De altfel, manifestarea este subintitulată “lumea virtuală produce consecinţe în lumea reală”. Provocările virtualului în lumea reală vor fi dezbătute în mai multe ateliere. Pastorul lugojean Ionel Tuţac va vorbi pe tema “De la informare la transformare: Media şi Cuvântul lui Dumnezeu”. Alte ateliere vor fi “De la înstrăinare la comunicare: Relaţiile umane şi reţelele de comunicare” (Vali Făt), “De la duplicitate la autenticitate: Identitatea personală în lumea virtuală şi cea reală” (Moise Vrăjitor), “De la vizionare la viziune: Filmele şi abordarea lor după metoda SMART” (Remus Groze), “De la imagine la Cuvânt: Între iluzia imaginaţiei şi realitatea revelaţiei” (Marius Birgean) şi “De la robie la libertate: Adicţia şi manipularea din lumea virtuală şi biruinţa asupra lor” (Remus Runcan).

Until hair. He a a and have a can seen online pharmacy of like smell the of day. It’s oils seen saw.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE