"> Seară de poveste! Moș Crăciun, în vizită la elevii Școlii ”Anișoara Odeanu” – Redesteptarea

Seară de poveste! Moș Crăciun, în vizită la elevii Școlii ”Anișoara Odeanu”

 Seară de poveste! Moș Crăciun, în vizită la elevii Școlii ”Anișoara Odeanu”

La început de săptămână, chiar înainte mult așteptata vacanță de iarnă, elevii și profesorii Școlii Gimnaziale ”Anișoara Odeanu” s-au reunit la Casa Armatei pentru o seară de povești, de neuitat.

Copiii au recitat poezii, au cântat colinde și cântece de Crăciun, apoi s-au așezat la gura sobei, unde au ascultat cele mai frumoase povești. Nu a lipsit nici teatrul de păpuși. Decorul feeric, cu brazi frumos împodobiți, cadouri și lumini de sărbătoare a reprezentat cadrul perfect pentru un eveniment atât de așteptat de către cei mici, iar răbdarea de care au dat dovadă le-a fost răsplătită. Moș Crăciun, alături de cel mai de încredere spiriduș, a fost și el prezent și le-a citit elevilor basme din cartea lui magică.

Seara s-a încheiat pe ritmuri vesele, de sărbătoare, iar copiii i-au promis Moșului că vor fi cuminți și în anul care vine.

Proiectul ”Povești la gura sobei” este implementat de Asociația „Educația – Fereastra Spre Viitor”, în parteneriat cu Școala GimnazialĂ „Anișoara Odeanu”, și este finanțat de Primăria Lugoj.

Adelina Tomescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: