- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Seară de film, cu scop caritabil, organizată de studenții Universității Europene “Drăgan” din Lugoj

Mondial [1]Un grup de studenți ai Universității Europene “Drăgan” din Lugoj organizează joi, 21 decembrie, o seară de film pentru a ajuta familiile nevoiașe.

În schimbul ajutorului acordat, spectatorilor li se va oferi spre vizionare filmul “A Christmas Carol” în regia lui Robert Zemeckis.

Intrarea va fi liberă, iar doritorii pot face diverse donații, toate cu scopul de a aduce zâmbete oamenilor care au nevoie de o mână de ajutor.

“Invităm la film toți lugojenii, iar cei cu suflet mare, care se gândesc și la cei din jur, îi rugăm să doneze ce pot și cât pot. Se colectează bani, haine, alimente, obiecte de uz casnic, jucării sau orice lucru care ar putea fi necesar. Cei care nu pot ajunge la eveniment dar doresc să dea o mână de ajutor sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon: 0729663088, 0727426109, 0727025408 sau pot lăsa cadourile la bibilioteca universităţii. La final, vom distribui toate lucrurile familiilor și oamenilor săraci pentru a putea simţi şi ei feeria sărbătorilor de iarnă”, a declarat Andrei Ungurean, unul din organizatori.

Evenimentul se va desfășura în holul universității începând cu ora 18.00.

Autor: Alexandrina Tîmbur