Cunoscutul restaurant ”Pescăruşul” din Lugoj se va redeschide în această primăvară, după ce a stat cu lacătul pe uşi aproape un an. Noii investitori, din localitatea Paniova, intenţionează să creeze acolo, într-un cadru decent, o servire şi o atmosferă care să atragă lugojenii, dornici de a-şi petrece clipe minunate într-un local aflat în mijlocul naturii.
”Am reabilitat faţada clădirii, cu terasele, bucătăria este nou – nouţă, cu gresie, faianţă mobilier adus din Germania, bar nou, mobilier nou în sala de mese, veselă nouă, tacâmuri, parchet şi multe altele. Absolut totul este nou”, spune Roxana Nagy, administratoul restaurantului.
Localul se va deschide în data de 20 aprilie, de la orele 19, iar ca specific gastronomic va avea prioritate mâncarea tradiţională ungurească. Pofta bună va fi întreţinută în fiecare weekend de vineri până duminica de muzica populară bănăţeană interpretată de îndrăgiţii solişti Mirela Cherciu şi Adi Bihoi.
”Vor fi preparate cu specific maghiar, de la ciorbă de peşte, la tocăniţă de burtă, gulaş, ruladă a la Szeged şi multe altele”, mai spune Roxana Nagy.
Până în prezent, investiţiile s-au ridicat la valoarea de circa 20.000 de euro.