"> Se lucrează la finisajele interioare ale noilor blocuri ANL – Redesteptarea

Se lucrează la finisajele interioare ale noilor blocuri ANL

 Se lucrează la finisajele interioare ale noilor blocuri ANL

Cele două blocuri ANL, cu 60 de apartamente cu două camere, aflate în construcție la Lugoj, în cartierul din spatele stadionului muni­ci­pal, au ajuns la faza de finisaje interioare. Partea de structură cu tot cu acoperiș a fost finalizată. În ur­mă­toarele trei luni, constructorii trebuie să dea apartamentele la cheie.

“Lucrările sunt în fază avan­sa­tă. S-a montat și aco­perișul la ambele blocuri. Acum se montează plăcile de rigips pe pereți, in­sta­la­țiile electrice, sanitare și gresia. Până în toamnă, a­par­ta­mentele ar trebui să se poată recepționa, după cum am fost informați, în urma discuțiilor cu con­ducerea ANL. În prezent, la nivelul Pri­măriei se lucrează la ac­tua­lizarea dosarelor cu so­li­citărilor depuse pentru repartizarea locuințelor”, a comunicat Primăria Lugoj.

Autoritățile locale sunt în așteptarea deciziei de in­cludere pe lista de investiții ANL a altor 30 de apar­ta­men­te pentru specialiștii care vor să se stabilească la Lu­goj.

Cristian Obeadă

1 Comment

  • Multumesc primaria Lugoj sunt # resist original Beretra si receptia si inminarile la blocuri le fac eu actele sunt la mine la finantator va iubesc s

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: