"> Se colectează taxele și impozitele! Lugojenii, așteptați la ghișeu | Redesteptarea

Se colectează taxele și impozitele! Lugojenii, așteptați la ghișeu

 Se colectează taxele și impozitele! Lugojenii, așteptați la ghișeu

Taxele și impozitele aferente anului 2020 se pot plăti începând cu ziua de luni, 13 ianuarie 2020. Impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport se plătesc anual, în două rate egale. În comunicatul emis de Primăria Municipiului Lugoj se arată că primul termen de plată este data de 31 martie, iar al doilea termen va fi ziua de 30 septembrie, inclusiv.

Și în acest an, pentru plata cu anticipaţie a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport datorate pe întregul an de către contribuabili, până la 31 martie 2020, se acordă o bonificaţie de 10%.

Taxa pentru clădirile şi terenurile proprietate publică sau privată a statului ori ale unităţilor administrativ-teritoriale, concesionate, închiriate, date în folosinţă sau administrare, se plăteşte lunar, până în 25 a lunii următoare fiecărei luni din perioada de valabilitate a contractului respectiv.

Lugojenii pot achita sumele datorate la casieria Primăriei Municipiului Lugoj, care funcționează în intervalul orar 8.30 – 16.30 în zilele de luni, marți, joi, vineri, și între orele 8.30 – 18.30, în zilele de miercuri. Impozitele și taxele se pot plăti și online la adresa www.ghiseul.ro.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *