Ultima oră

Scandal între locuitorii din Micro V şi Primăria Lugoj

Terenul de minifotbal din cartierul Micro V Cornet, inaugurat cu câteva luni în urmă, a ajuns motiv de scandal între locatarii blocurilor din apropiere şi administraţia locală.

Oamenii, în special cei din blocurile 48 şi 49, sunt nemulţumiţi de faptul că terenul se află prea aproape de clădiri, iar zgomotele produse de cei care folosesc minibaza îi fac să-şi iasă din minţi.

În plus, de multe ori mingile şutate de către acestea aterizează în geamurile apartamentelor, multe dintre ele făcându-se ţăndări.

”Sunt în special tineri care joacă fotbal şi până la ora două –trei noaptea şi fac o gălăgie infernală. În aceste blocuri trăiesc copii mici, dar şi oameni care pleacă la muncă a doua zi. Nu ai linişte din cauza lor . Terenul nu trebuia construit aşa aproape de locuinţe. Mingile şutate de multe ori şi intenţionat de ei ajung în geamurile noastre. Am muncit pe brânci să-şi pun termopane şi mi-e teamă că acum îmi vor fi sparte”, declara Paulina Marian, locatară în blocul 48.

La mijlocul acestei luni, aceasta, alături de alte 21 de familii au depus o plângere către Primăria Municipiului Lugoj în care semnalau problemele cauzate de terenul de minifotbal.

Răspunsul primit din partea administraţiei locale nu a avut darul să-i linbiştească.

”Vă comunicăm că am luat la cunoştinţă de sesizarea dumneavoastră şi vă informăm că terenul de minifotbal amplasat în Microraion V, fiind bun de utilitate publică, nu poate fi utilizat doar de persoanele ce au domiciliul în cartier, ci de oricare doritori de mişcare şi sport. Faptul că sunt unele persoane ce lovesc cu mingea intenţionat în geamurile cetăţenilor , Poliţia Locală va întreprinde patrulări în funcţie de solicitările cetăţenilor afectaţi”, se arată în comunicatul semnat de primarul Francisc Boldea şi directorul tehnic Cotizo Negruţiu.

Oamenii sunt nemulţumiţi de răspunsul edililor şi spun că nu se vor opri aici, iar dacă nu se va întreprinde nimic, vor merge chiar până în instanţă cerând desfiinţarea terenului de minifotbal.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

4 Comentarii on Scandal între locuitorii din Micro V şi Primăria Lugoj

  1. locatar micro v // 4 mai 2015 at 8:56 // Răspunde

    Trebuie sa se gaseasca o solutie la problema noastra, il rugam pe domnul primar sa analizeze problema sesizata de noi,a fost un proiect facut eronat dupa care s-a executat miniterenul de fotbal,adica,la poarta unde sunt zece metri pana la blocurile 48 si 49 au inaltat gardul cu 4 metri iar la poarta cealaltă unde sunt 30 metri pană la casa parohială si blocuri este inaltat un gard de 6 metri inaltime, este inexplicabilă gândirea proiectantului.Plus plasa gardului este rupta si trece mingea ajungand in masinile din parcare si geamurile blocurilor.Asteptam o rezolvare rapida de la autoritati.

  2. Singurele tereneri potrivite sunt cele acoperite. Dar Primăria nu a fost atât de inteligentă.

  3. Nu se poate face nimic nou și nimic bun fără sa nu comenteze cineva. Tot timpul exista nemulțumiți.
    Ar trebui gasita o cale de mijloc…sa se poată folosi terenul pana la ora 21, iar dacă cineva merge acolo mai târziu, sa vina Poliția și sa le dea amendă pentru tulburarea liniștii publice. Reguli trebuie sa existe peste tot.

  4. zoly micro 2 // 2 mai 2015 at 18:33 // Răspunde

    ce sa zicem cei care avem locul de joaca la 5 metri de geamuri,acolo in citiva metri vin cu biciclete ,cu mingi ,cu ciini ,trebuie sa mori din cauza balamucului care e acolo——-a investit atitia bani in locurile de joaca si nu ar trebui sa mai fie admis sa se joace in fata geamurilor si pe linga blocuri ,sa bata mingea pina simti ca trebuie sa iei lumea in cap—–toti avem dreptul la viata decenta

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


CLOSE
CLOSE