"> Sarmale, muzică şi voie bună la Festivalul "Zilele Veverițelor" de la Buziaş | Redesteptarea

Sarmale, muzică şi voie bună la Festivalul “Zilele Veverițelor” de la Buziaş

 Sarmale, muzică şi voie bună la Festivalul “Zilele Veverițelor” de la Buziaş

Parcul Central din orașul staţiune Buziaș, va prinde viaţă în zilele de 2 și 3 iunie 2018, prin programele susţinute de îndrăgiţi solişti de muzică populară dar şi trupe rock sau artişti preferaţi, odată cu deschiderea celei de a IV-a ediții a Festivalului “Zilele Ve­ve­ri­țe­lor”, manifestare în cadrul căruia urmează să se desfăşoare tradiţionalul concurs ga­stronomic ”Cele mai bune sarmale din Banat”.

Astfel, sâm­bătă de la ora 12 cei pre­zenți vor asista la Parada Colonadei urmată de un concert de fanfară, iar de la ora 17, vor urca pe scenă Connect-R, Alessia și Mr. Vik.

Duminică, în ultima zi a festivalului, iubitorii muzicii populare vor putea asculta, de la ora 11.30, un recital susținut de mai mulți soliști îndrăgiți, apoi de la ora 13 cele mai bune sarmale bă­nățene, vor intra în concurs, după care vor sfârși, aburind în farfuriile pofticioșilor

”Avem nevoie de evenimente prin care să atragem turişti şi aşa cum în urmă cu şapte ani, am lansat Festivalul Papricaşului, care este un eveniment de succes la nivel judeţean, am spus că pentru fiecare anotimp, Buziaşul are nevoie de câte o astfel de manifestare. Am ales Festivalul Zilele Veveriţelor, ţinând cont şi de faptul că Buziaşul a fost cunoscut prin veveriţele care altădată erau într-un număr mare”, declara Sorin Munteanu, primarul orașului staţiune Buziaş.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Dezvoltare Zonei Buziaș și Asociația Culturală Izvorașul Buziaș, în colaborare cu Primăria Orașului Buziaș și Consiliul Județean Timiș.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *