"> Sărbători fericite! 400 de pachete cu haine, jucării și alimente, împărțite familiilor nevoiașe din Lugoj | Redesteptarea

Sărbători fericite! 400 de pachete cu haine, jucării și alimente, împărțite familiilor nevoiașe din Lugoj

 Sărbători fericite! 400 de pachete cu haine, jucării și alimente, împărțite familiilor nevoiașe din Lugoj

Voluntarii Cluburilor Rotaract și Interact din Lugoj, cu sprijinul Clubului Rotaract Haga, au jucat din nou rolul de spiriduși ai lui Moș Crăciun. Mânați de gândul de a face un bine și semenilor mai puțin norcoși, aceștia au organizat zilele trecute o nouă ediție a celei mai îndrăgite campanii umanitare din municipiu.

Pe parcursul celor trei zile în care coșul pentru donații a fost amplasat la supermarketul Carrefour de pe strada Nicolae Bălcescu, sute de lugojeni au ales să se implice în proiectul ”Astăzi tu dăruiești!”

”S-au strâns un număr de 300 de pachete cu alimente, pe care le-am donat în diferite cartiere defavorizate din Lugoj. Pe lângă acestea, se adaugă aproximativ 100 de pachete cu hăinuțe și jucării, donate de clubul Rotaract Haga din Olanda”, ne-a declarat Ramon Fironda, președintele Rotaract Lugoj

Pachetele au fost împărțite duminică, 22 decembrie, iar zâmbetul celor care le-au primit a fost cea mai frumoasă răsplată pentru membrii celor două cluburi din municipiu.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *