"> Salprest, singurul ofertant pentru serviciul public de salubrizare al Lugojului | Redesteptarea

Salprest, singurul ofertant pentru serviciul public de salubrizare al Lugojului

 Salprest, singurul ofertant pentru serviciul public de salubrizare al Lugojului

Salprest, operatorul de salubritate deținut de către Consiliul Local Lugoj este singurul ofertant pentru contractul de salubrizare, dezinsecție, deratizare, coșerit, scos la licitație pentru municipiul de pe Timiș.

Au­to­ri­tățile locale speră ca până la 1 iunie contractul să poată fi semnat.

“La licitația pentru salubrizarea municipiului Lugoj până în 16 mai (termenul limită de depunere a ofertelor) la ora 13,30 a fost depusă o singură ofertă din partea societății lugojene Salprest. Oferta a trecut de comisia de evaluare tehnică urmând să fie terminată și evaluarea economico-financiară. Noi sperăm ca până la începutul lunii următoare să putem să semnăm contractul de gestiune a salubrizării municipiului”, a explicat Francisc Bol­dea, primarul Lugojului.

Noul contract va avea o durată de șapte ani.

În următoarele zile va fi scoasă la licitație gestionarea adăpostului de câini comunitari, care aparține primăriei, iar peste două săptămâni pe site-ul electronic de achiziții publice este programată să fie lansată licitația serviciului public comunitar de apă-canal.

Conform estimărilor optimiste ale executivului lugojean până la 1 iulie contractele pentru toate serviciile publice din subordinea primăriei Lugoj ar trebui să fie semnate.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *