Ultima oră

Salată de conopidă cu maioneză de post

Ingrediente:
– 1 cartof fiert cu coajă și curățat
– 1 linguriță muștar
– ulei
– puțin suc de lămâie
– 1 cățel de usturoi zdrobit fin
– 250 g conopidă fiartă și tăiată bucățele

Cartoful îl zdrobim cu o furculiță, nu trebuie să fie zdrobit foarte fin.

Punem muștarul și adăugăm puțin câte puțin ulei amestecând mereu.

Eu am pus cred că 150 ml, sincer nu am măsurat.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE