Ultima oră

Salată cu pui și portocală

Ingrediente

  • 1 piept de pui (350 g),
  • 2 roșii, 1 castravete,
  • 1 ardei kapia,
  • 1 rucola
  • 1 rodie
  • 1 portocală mare,
  • 2-3 fire ceapă verde,
  • sare de mare, ulei de măsline,
  • sucul de la 1/2 lămâie, chilli, piper.

Mod de preparare

Eu pregătesc de obicei pieptul de pui pe grill. Îl spăl bine, îl feliez, condimentez cu chilli, piper și sare.

Îl las pe grill până când prinde o culoare ușor rumenă. Dacă vă place mai crocant îl puteți lăsa mai mult, eu îl prefer doar ușor rumen la suprafață.

După ce e gata îl tai în bucatele și îl pun deoparte.

Salata se spală bine și se taie sau rupe, după preferințe. Se așează într-un bol mare.

Celelalte legume se spală, se taie în bucăți sau felii și se pun peste salată verde. Se adaugă bucățelele de pui, portocală decojită și tăiată nu foarte mărunt, câteva fire de ceapă verde tăiată.

Se asezonează cu sare de mare, zeamă de la 1/2 lămâie și puțin ulei de măsline.

Se amestecă, se așează în farfurii și se servește.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE